PS Plus: 2023 egyik legmegosztóbb játékát próbálhatjátok most ki a szolgáltatáson! [VIDEO]

A PS Plus Premium szintjének tagjai hozzáférhetnek a 2023-as év egyik legmegosztóbb újdonságának időkorlátos tesztverzójához.

 

 

A PS Plus Premium szintjének tagjai hozzáférést kapnak a 2023 egyik legmegosztóbb új játékának kipróbálására. Ugyanis a felhasználók mostantól korlátozott ideig játszhatnak az Atomic Heart játékkal. A PlayStation Plus Premium előfizetők egy csomó előnyt élveznek a másik két szinthez képest, mivel az ebbe a kategóriába tartozó rajongók felár nélkül játszhatnak válogatott PS1, PS2, PS3 és PSP címekkel. A Premium tagok emellett korlátozott ideig kipróbálhatnak a játékokat. Így néhány órán keresztül hozzáférhetnek ezekhez a címekhez. Sok játék két-három órányi játékidőt kínál, de egyes próbaverziók akár öt órán át is tarthatnak.

A listán olyan kritikusok által elismert játékok szerepelnek, mint a God of War Ragnarok és a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, emellett a The Callisto Protocol, a Park Beyond és még sok más játék.

A Sony rendszeresen frissíti a teljes listát, az Atomic Heart már elérhető a PS Plus Premium előfizetők számára.

A PlayStation Plus Premium tagok akár két órán keresztül is játszhatnak az Atomic Heart-tal, külön költség nélkül. A rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy minden Premium próbaverzió tartalmazza a játék teljes verzióját. A mentett adatok átkerülnek, ha a játék megvásárlása mellett döntenek. Bár két óra nem tűnik soknak, az Atomic Heart átlagos végigjátszása körülbelül 15 órát vesz igénybe. Így ez a próbaverzió lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy tisztességes darabot játszanak a játékból. Egy teljes végigjátszás persze sokkal tovább tart. Az Atomic Heart 100%-os végigjátszása körülbelül 35 órát vesz igénybe.

Az Atomic Heart a megjelenéskor vegyes kritikákat kapott: a PS5-ös verzió 70 ponton áll a Metacriticen. A megjelenését ellentmondások is beárnyékolták, Ukrajna a játék megjelenésének betiltását követelte.

Ettől függetlenül az Atomic Heart új próbaverziója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a kétórás időtartam alapján véleményt alkossanak.

A Premium felhasználók hozzáférnek az Extra tagok számára elérhető teljes kínálathoz. A Sony 2023 augusztusában 17 új játékkal bővítette a gyűjteményt. Ezen a listán szerepelt a Lost Judgment, a Destiny 2: The Witch Queen, a Two Point Hospital: Jumbo Edition. Valamint a Cursed to Golf és még sok más. A Moving Out 2 és a Sea of Stars pedig az első napon indult. A PlayStation Plus Premium tagok a Pursuit Force: Extreme Justice-ot is játszhatják. Az Ape Escape: On the Loose és a MediEvil: Resurrection című játékokat is kipróbálhatják az Extra szintre ebben a hónapban felkerült játékokon felül.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu