Daniel Radcliffe teljesen kigyúrta magát a Csodatévők 4. évadjára és megmutatta, hogy ő lenne a tökéletes Wolverine! – Nézd meg az izmos képeit!

MOZI HÍREK – Daniel Radcliffe nem csak varázslóként tudja elkápráztatni a közönséget, hanem izmos szuperhősként is. A Csodatévők című sorozat legutóbbi epizódjában olyan formában láthattuk, hogy a rajongók azonnal őt képzelték el Wolverine szerepében. A színész nem titkolja, hogy szívesen alakítaná a Marvel egyik legnépszerűbb karakterét, és most meg is mutatta, hogy mire lenne képes.

 

Daniel Radcliffe nem elégszik meg azzal, hogy Harry Potterként beírta magát a filmtörténelembe, hanem folyamatosan új kihívásokat keres magának. A Csodatévők (Miracle Workers) című vígjátéksorozatban minden évadban más-más karaktert alakít, és ezek között akadnak elég merészek is. A negyedik évad záróepizódjában például egy alsóneműs jelenetben csodálhattuk meg izmos testét, amit alaposan megdolgozott az edzőteremben.

A képregényrajongók persze nem hagyták szó nélkül ezt a látványt, és rögtön felmerült bennük, hogy Daniel Radcliffe tökéletes választás lenne Wolverine (Rozsomák) megformálására. A színész magassága és testalkata is hasonlít a képregényekben ábrázolt Loganhoz, és már korábban is elmondta, hogy szívesen játszaná el őt. Hugh Jackman ugyanis már búcsút intett a szerepnek (bár még egyszer visszatérhet Deadpool 3-ban), és a Marvel Studios hamarosan újrahasznosítja az X-Men karaktereket.

Daniel Radcliffe neve mellett más színészek is felmerültek már Wolverine-ként, mint például Taron Egerton, Scott Eastwood vagy Zac Efron, de egyelőre nincs hivatalos bejelentés arról, hogy ki örökli Jackman helyét. A Csodatévők utolsó epizódjának képei azonban erős érvet szolgáltathatnak Daniel Radcliffe mellett, hiszen nagyon hasonlít Hugh Jackman egyik legikonikusabb jelenetére…

Nektek ki jutna eszetekbe Wolverine-ként? Ne felejtsétek el: Hugh Jackman nagyon magas és vékony volt ahhoz képest, hogy milyennek a képregényekben ábrázolták Logant, szóval nem biztos, hogy olyan színészt kell keresni, aki hasonlít rá…

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Tag Cloud

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu