Tekken 8: fontos információ érkezett a játék sztorijáról!

A Bandai Namco elárulta, hogy a Tekken 8 sztorimódja nagyobb lesz, mint amilyen az előző cím, a Tekken 7 esetében volt.

 

 

A Tekken 8 sztorimódja nagyobb lesz, mint a Tekken 7-ben látott. Legalábbis ezt állítja a Bandai Namco. A verekedős játékok erős évet zárnak idén. Szeptemberben érkezik a NetherRealm Studios Mortal Kombat 1-je. A Bandai Namco a 2024-es év elején megjelenő Tekken 8-cal lép ringbe, amit szintén nagy várakozás előz meg.

A Tekken 8 története a Tekken 7 befejezését követi, ahol Kazuya Mishima egyszer és mindenkorra legyőzte Heihachi Mishimát; a Mishima vérvonal egyetlen megmaradt tagja Kazuya fia, Jin Kazama.

Úgy tűnik, hogy ez a játék előkészíti a végzetes leszámolást apa és fia között. Még Jin rég elveszett anyja, Jun Kazama is belekeveredik valamilyen formában. Azoknak a rajongóknak, akik attól tartanak, hogy a sztorimód olyan lesz, mint a Tekken 7-é, a Bandai Namco tisztázta, hogy a 8. rész sztorimódja nagyobb lesz, mint az előző részé.

A Famitsu egy interjúban a Tekken 8 fejlesztő-producerével és rendezőjével, Kohei Ikedával, valamint a marketing-producerrel, Naoya Yasudával beszélgetett. A két munkatársat a játék sztorimódjáról kérdezték. Mindketten kijelentették, hogy a játékra fordított sokkal nagyobb költségvetés miatt a 8. rész sztorimódja nagyobb lesz, mint a 7-esé. Yasuda felidézte, amikor tájékoztatták őket arról, hogy mekkora költségvetéssel készülnek a sztorimódra, nevetett a számon.

Ikeda hasonlóan megdöbbent, hogy mennyi tartalmat készítettek a játék történetéhez. Különösen, ha figyelembe vesszük a 8. rész karakterlistáját, amely legalább 32 különböző harcost tartalmaz. Megjegyezte, hogy nehezen tudta őket fejben összekapcsolni.

Ám úgy véli, hogy a verekedős játékok a karakterek varázsáról szólnak, amiért reméli, hogy a csapat a legtöbbet tudta kihozni mindegyikükből.

A Tekken 7 sztorimódja tizennégy végigjátszható fejezetet tartalmazott. Ez a HowLongToBeat.com szerint nagyjából 3-4 óra játékidőt jelent. A 8. rész történetéről eddig látottak alapján valószínű, hogy a rajongók egy nagyobb és filmszerűbb sztorimódot láthatnak majd. A különböző Tekken harcosokkal való találkozásokkal, valamint az apa és fia közötti záró harccal együtt. Nem ez lesz azonban az egyetlen egyjátékos tartalom a játékban. Ugyanis a szokásos Arcade mód mellett egy egyedi Arcade Quest módot is tartalmazni fog.

Forrás: Famitsu (a Noisy Pixel-en keresztül), HowLongToBeat.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu