Tekken 8: az EVO-s képek megerősítették a szivárgást [VIDEO]

A verekedős játékok legnagyobb rendezvényén a Bandai Namco két karaktert mindenesetre bejelentett.

 

Kezdjük a szivárgással: régebben mi is írtunk arról, hogy a zárt hálózati teszt (Closed Network Test = CNT) során kiket fedeztek fel a játékosok a PC-s verzió fájljait megvizsgálva. (A feltört PC-s változat miatt okozott egy kissé humoros történetet Harada Katsuhiro, a Tekken 8 rendezője a Twitchen, és erről is beszámoltunk.) Volt egy kép is, ami felbukkant a verekedős játékból, és ezen a karaktermenüt láthatjuk a bunyósok képeivel.

Az EVO rendezvény alatt viszont készült néhány kémfotó is az Unreal Engine 5-ön futó játékból. Az egyiken Steve-et láthatjuk, és az érdekesség itt kezdődik: a képernyő sarkában látható kép megegyezik a kiszivárgott karakterlistán találhatóval, ezzel hitelesítve annak valódiságát, hiszen máshogy nehezen lehet pixelre pontosan ugyanazt a képet összehozni egy karakternek (egy 8-bites játék esetében ez talán fejből megoldható, de a 80-as évek óta egy keveset fejlődött a technológia…).

A Tekken 8 érdekes módon továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, és valamelyest úgy éreztük, hogy a Bandai Namco és Harada talán az EVO döntője során közölni fogja, hogy a csak kurrens-gen platformokra tervezett bunyót mikor keressük a boltokban, ám ez nem történt meg. Ehelyett két karaktert jelentettek be. Az egyikük, Raven már visszatérő figura, így őt a franchise rajongói könnyen felismerhetik (ha már itt tartunk, az első rész óta jelen levő Yoshimitsuról mikor fog lehullani a lepel?!), ám a másik karakter, a perui Azucena egy újonc. Mindkét karakter kapott egy külön bemutató videót.

A Tekken 8 PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam) készül. A megjelenési dátumot hamarosan érdemes lesz közölni, mert nem lehet a végtelenségig csendben maradni ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy a Street Fighter 6 és a Mortal Kombat 1 után fog csak a porondra lépni a közel harminc éves franchise új tagja.

Forrás: VGC, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu