A PlayStation Plus-előfizetők ingyen kaphatnak egy legendás PS1-játékot!

A PlayStation Plus népszerűsége mélyponton van: magas árak, csalódást okozó játékkínálat és eközben az Xbox Game Pass felhasználói az új Starfielddel szórakoznak. Mi történik a Sony háza táján?

 

Igen, a PlayStation Plus előfizetők számára szeptember kifejezetten nehezen indult. Az Xbox Game Pass előfizetők a friss megjelenésű Starfielddel töltik az idejüket, míg a PlayStation közösség egy igen gyenge havi kínálatot kapott, ráadásul mindhárom előfizetési csomag ára is megugrott. Talán itt az idő, hogy a fényesebb oldalra koncentráljunk.

A prémium szinten elérhető PlayStation Plus egyik kis vigasza a PS1 klasszikus játékokhoz való hozzáférés.

A kínálatban például ott van a Namco 1998-as csemegeje, az R4: Ridge Racer Type 4.

Ez a retro autóverseny-játék egy időutazás egy egyszerűbb korba, ahol a Ridge Racer sorozat negyedik iterációjában mélyen el kell merülnünk a gondosan megtervezett pályákban, hogy a csúcsra törjünk. Nyilván, a játékmechanizmus nem fog meglepetéseket okozni, de miért is ne élveznénk egy kis nosztalgiát?

A Grand Prix módban több új autót is szerezhetünk, sőt, időmérő módban is próbára tehetjük magunkat, hogy még magasabb pontszámokat érjünk el. Természetesen a modern autóverseny-játékok grafikailag és mechanikailag is felülmúlják, de az R4: Ridge Racer Type 4-nek megvan a maga bája. Egy igazi darabja a játéktörténelemnek, amit érdemes megtapasztalni.

Ha nem vagy autóverseny rajongó, a Premium Classics katalógusban más csemegéket is találsz. Ilyen például a PS2-es Ape Escape 2, egy platformjáték a Japan Studio gondozásában, vagy a PSP-s Syphon Filter: Dark Mirror, egy harmadik személyű lopakodós akciójáték.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu