Nincs Starfield PlayStation 5-ön? Sebaj, ezt az RPG-t még inkább érdemes kipróbálnod!

Ha hiányzik a Starfield, a PlayStation 5 felhasználók most egy alternatív RPG-t kaparinthatnak meg…

 

 

A Starfield nem érkezik egyhamar PlayStation 5-re. Sőt, sajnos könnyen lehet, hogy egyáltalán nem jön PS5-re, ha igazán őszinték akarunk lenni magunkkal.

A Starfield a múlt héten, szeptember 6-án vált elérhetővé a nagyközönség számára. A Bethesda legújabb RPG-je bezsebelt pár 10/10-es értékelést, de azért nem mindenki ájult el tőle. A vártnál alacsonyabb, 88-as Metacritic-pontszám ellenére a jelek szerint a legtöbben imádják a sci-fi kalandot.

Látva a Starfield iránti szeretetet és izgalmat, nyilvánvalóan elképesztő, de a PlayStation játékosok lemaradhatnak a mókáról. Persze, ott van nekünk a The Last Of Us, a Marvel’s Spider-Man és a God Of War, de mit tegyünk most, ha megjött a kedvünk egy jó RPG-hez?!

Egyszerű: menjünk és játsszunk a Baldur’s Gate 3-mal, amely már elérhető PlayStation 5-ön is, ráadásul minden szempontból méltó a PC-s változathoz!

 

 

A Baldur's Gate 3 rengeteg karakteropcióval lepi meg a rajongókat, amelyek a megjelenéskor érkeznek, köztük két fajjal, egy új osztállyal és megnövelt szinthatárral. Azonban kihagyja az egyik legnépszerűbb konzolcsaládot... Starfield

 

 

Érdemes megjegyezni, hogy a Starfield és a Baldur’s Gate 3 nagyon különböző játékok, nagyon különböző ambíciókkal. Nem mondhatjuk, hogy egyik jobb, mint a másik. A Baldur’s Gate 3 egy hatalmas, lenyűgözően részletes és rendkívül ambiciózus RPG. Olyan ügyesen ülteti át a Dungeons & Dragons szabadságát egy videójátékba, amennyire csak lehetséges. Lehet, hogy bizonyos embereknek nem is fog tetszeni, akik a Bethesda játéka által hagyott űrt akarják betölteni, de ígérem, hogy egy próbát megér.

A Baldur’s Gate 3 tényleg hatalmas. Biztosan leköti majd a figyelmedet, ha egyszer adsz neki egy esélyt. Csak a játék mozgóképei körülbelül 170 órát tesznek ki. Több mint 17 000 különböző befejezést láthatsz. Ez egy olyan játék, amely minden lépésnél jutalmazza a testreszabást. Elősegíti a játékos választási lehetőségeit és a kreatív gondolkodást.

Ha tehát valami új játékra vágysz, de nincs Xboxod vagy PC-d, hogy kipróbáld a Bethesda legújabb játékát, nem tudom eléggé ajánlani a Baldur’s Gate 3-at. Arról nem is beszélve, hogy jelen esetben kifejezetten jól sikerült a PlayStation-port. Megéri kipróbálni.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu