PlayStation Plus Extra/Premium: megérte az áremelés a szeptemberi listát látván?

A Sony közölte a PlayStation Blogon, hogy a PlayStation Plus középső vagy felső szintjére előfizetők melyik játékokat kapják meg.

 

Érkezik a 13 Sentinels: Aegis Rim (PlayStation 4), a Call of the Sea (PlayStation 5, PlayStation 4), a Cloudpunk (PlayStation 5, PlayStation 4), a Contra: Rogue Corps (PlayStation 4), a NieR Replicant ver.1.22474487139… (PlayStation 4), az Odin Sphere Leifthrasir (PlayStation 4), a PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (PlayStation 5, PlayStation 4), a Planet Coaster: Console Edition (PlayStation 5, PlayStation 4), a Sid Meier’s Civilization VI (PlayStation 4), a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PlayStation 5, PlayStation 4), a Star Ocean: Integrity and Faithlessness (PlayStation 4), a Star Ocean: The Divine Force (PlayStation 5, PlayStation 4), a Tails Noir (PlayStation 5, PlayStation 4), a This War of Mine: Final Cut (PlayStation 5), az Unpacking (PlayStation 5, PlayStation 4), illetve a West of Dead (PlayStation 4) a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium előfizetőinek egyaránt. A PlayStation 5-ös verziójú játékok csak letöltéssel játszhatóak.

A PlayStation Plus Premium-exkluzív bővítés listája szánalmas. Érkezik a Star Ocean: Till the End of Time (PlayStation 2-PlayStation 4), a Dragon’s Crown Pro (PlayStation 4), a Star Ocean First Departure R (PlayStation 4), illetve a Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster (PlayStation 4). Nyilvánvalóan a Square Enix lefizethette a Sony-t (vagy a japán cég kapott Jim Ryanéktől egy kiadósabb csekket…), mert a Star Ocean az ő IP-jük, és emiatt lehet mondani, hogy főképp a JRPG-rajongóknak lesz érdekes a bővítés.

A PlayStation Plus Extra és Premium szeptember 19-én fog bővíteni ezekkel a játékokkal. Nem biztos, hogy megéri az előfizetés a Premiumra, ha továbbra sem képes a Sony a saját PS1-es és PS2-es játékaival bővíteni. Pedig nekik lenne miből válogatni. Csakhogy nem fognak, mert a pénz fontosabb.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu