Tömérdek új Xbox játék a láthatáron a Microsoft szerint!

Crystin Cox, a Microsoft Xbox Game Studios Live Game Operations igazgatója szerint az Xbox platform számára több mint egy tucat játékfejlesztés alatt áll jelenleg. Ezt a bejelentést egy előző évi Game Developers Conference (GDC) rendezvényen tette, ahol a termelési és csapatvezetési folyamatokra is reflektált.

 

A konferencián Cox és Peter Wyse, a Microsoft Xbox Game Publishing ügyvezető igazgatója is részt vett, és a jelenlévők betekintést nyerhettek abba, hogy az Xbox Game Studios Publishing miként segíti a fejlesztők munkáját.

A beszélgetés felvétele nemrégiben került fel a Microsoft Game Dev csatornájára, amit a Twitter használó, ‘Idle Sloth’ észrevett. A beszélgetésben Cox az Xbox Game Studios kiadói tevékenységéről beszélt.

Cox elmondása alapján a Microsoftnak több mint egy tucat új, egyedi játékcímén dolgoznak különböző külső stúdiók. „Jelenleg számos projekten dolgozunk, több mint egy tucat játékon” – mondta az élőjáték-üzemeltetési igazgató. Hozzátette: „Minden egyes projekt teljesen egyedi és testreszabott módon kezeljük őket.”

Bár ismert néhány projekt, amin az XGS Publishing dolgozik, valószínű, hogy vannak titokban fejlesztett játékok is. Olyan játékokról tudunk, mint a Towerborne, a Project Tatanka, Hideo Kojima új projektje, és feltételezhetően az IO Interactive és a People Can Fly is dolgozik új játékokon. Fontos megjegyezni, hogy ezek a játékok nem az Xbox Game Studios belső fejlesztései, hanem külső stúdiók által fejlesztett címek, melyeket a Microsoft fog kiadni.

Ezzel kapcsolatban a Microsoft nemrégiben bejelentette, hogy 2025-ig több új játék érkezése is várható, és a Starfield a többéves fejlesztési sorozat első állomása. Jerret West, a Microsoft Xbox marketingvezetője elmondta: „Ez a kezdeti lövés annak a váltófutásnak, ami az elkövetkezendő években fog zajlani. Izgatott vagyok marketing szempontjából. A Game Pass és a harmadik féllel való kapcsolatok, valamint a Game Passba illeszkedő harmadik fél támogatás is kritikus jelentőségű. Úgy érzem, hogy egy olyan időszak kezdete ez, ami az elkövetkező években igazán különlegessé válik.

Forrás: WCCFTECH

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu