PlayStation Plus Essential: ez lenne a nagy minőség, amit a Sony ígért?

Miután egy hónapja eléggé pofátlan módon közölte a Sony, hogy mindhárom PlayStation Plus előfizetési díját megemeli, jogosan kérdezhetjük meg, hogy akkor a több pénzért ugye minőségibb játékokat kapunk…?

 

Tényleg, azért ahhoz pofa kell, hogy a Sony nem írt külön posztot arról, hogy a PlayStation Plus Essential, Extra, illetve Premium előfizetésért is több pénzt kér el szeptember hatodika óta. Nem, ehelyett csendben, bárminemű utalás nélkül a szeptemberi PlayStation Plus Essential hármasának bejelentése alá dugták el ezt a hírt. Ehhez tegyük hozzá azt is, hogy a Sony talán pont emiatt nem közölte hivatalosan a legutóbbi negyedéves (április-június) üzleti jelentésében, hogy mennyi előfizetőjük is van, és ezt a húzásukat látván szinte fix, hogy innentől ezzel kapcsolatban nem közölnek majd semmit sem…

Ezt a helyzetet megfejeli még az is, hogy a Sony szinte minden második hónapban küszködik a PlayStation Plus szivárgásával kapcsolatban, de ezúttal kissé szerencsétlen helyzet adódott, ugyanis bár már beszámoltunk arról, hogy a francia Dealabs weboldalon billbil-kun közölte, hogy az októberi játékok között mit találunk, de a teljes lista helyett csak két játékról közölt részleteket, így egyet vagy titokban tudott tartani Jim Ryan cége, vagy az utolsó pillanatig nem tudott a Sony dönteni arról, hogy mit dobnak az összes PlayStation Plus-előfizetőnek, aki esetleg még nem döntött a távozás mellett…

Mindenesetre összefoglaljuk. Az októberi húzócím a The Callisto Protocol (PlayStation 5, PlayStation 4), s a Sony mintha direkt belenyúlna a tutiba: szeptemberben a Saints Row-t dobta be a Volition bezárása után, most pedig Glen Schofield (Dead Space) játékát, miután ő távozott a Striking Distance-től. A második játékot abszolút rétegjátéknak mondhatjuk, ugyanis a Farming Simulator 22 (PlayStation 5, PlayStation 4) nem szólítja meg a nagyobb közönséget. A harmadik, ki nem szivárgott játék a Weird West (PlayStation 5, PlayStation 4).

Október 3-ától november 6-áig lesznek elérhetőek. Addig is pár napunk még van bepótolni a szeptemberi triót: a Saints Row reboot (PlayStation 5, PlayStation 4), a Black Desert – Traveler Edition (PlayStation 4) és a Generation Zero (PlayStation 4) szerezhető meg.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu