Egy népszerű játékmenetes opciót kihagy a megjelenéskor a Marvel’s Spider-Man 2?

Az Insomniac Games játékából alapból állítólag hiányozni fog valami, amit lényegében minden nagyobb AAA címben láthatunk (igaz, néha fizetős fal mögött: ilyen lesz a Like A Dragon: Infinite Wealth esete is, amiről régebben mi is írtunk).

 

A Marvel’s Spider-Man első része már öt éve, hogy megjelent PlayStation 4-re, de azóta megjelent a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (lényegében egy önálló kieg az első részhez), továbbá az első epizódból is készült egy PlayStation 5-ös remaster. Mindkét játék azóta PC-n is megjelent (és mindkét esetben korrekt minőség volt már a rajtkor is!), de nemsokára itt a folytatás, és hamarosan a tesztekre vonatkozó embargó megszűnte is a nyakunkon van.

Már arról is aggodalmukat fejezték ki a rajongók, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 platina trófeáját mennyi idő alatt lehet elérni, miközben a játékról azt hallani, hogy nagyobb és kiterjedtebb az első részhez képest. Gyorsabbnak tűnik a közlekedés A és B pont között, az animációk kifinomultabbak, a játék világának mérete kb. kétszer akkora, sok az easter egg, de egy tweet szerint nem lesz New Game+ (NG+).

Legalábbis a megjelenéskor nem számíthatunk rá. Az illetőnek lehetősége volt végigjátszani a játékot, amit már ki is platinázott, így van tapasztalata az Insomniac Games következő játékáról (amit kb. 30 óra alatt teljesített 100%-ra). Kissé érthetetlen, hogy miért nem lesz mód a második végigjátszásra az addig megszerzett képességekkel és erővel, hogy nehezebb szinten újrajátszhassuk a történetet. Lehetséges, hogy az első napi frissítéssel érkezik majd meg (ugyanis ahhoz még ő sem férhetett hozzá).

Az Insomniac Games nem erősítette meg, de nem is mondott ellent a tweetből kiindult pletykának, úgyhogy amíg nem mondanak valamit a témával kapcsolatban, jobb, ha kivárjuk, mi a helyzet. Sokat már nem kell várni, mivel a Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re, és 2024-ben, esetleg 2025-ben jöhet a PC port.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu