Xbox Game Pass: ezek az új címek érkeznek még október második felében!

Várostervezés, sportmenedzsment, sziklamászás, békakeresés és sok minden más is vár még ránk októberben az Xbox Game Pass-on!

 

 

Az Xbox bejelentette az október második felében az Xbox Game Pass-ra érkező játékok teljes kínálatát, és a lista valóban nagyon ízletes, a műfajok széles skálájával.

A címadó újdonság valószínűleg a Dead Space, a sci-fi túlélőhorror-klasszikus idén januárban megjelent, jó fogadtatásban részesült remake-je. Ez egy dicsőségesen ropogós és durva dolog, amely október 26-án érkezik a Game Pass Ultimate előfizetőkhöz az EA Play kínálat részeként.

Ebben az időszakban debütál a Game Passon néhány kedvesnek tűnő új indie játék is. Az első napon megjelenő Jusant egy gyönyörű és meditatív sziklamászó kaland a Don’t Nodtól, amely az év chill-out élménye lehet. Ha mégsem, akkor talán a cuki, furcsa és cicákkal teli Mineko’s Night Market az.

A PC Game Pass előfizetők számára az első napon megjelenő Cities: Skylines 2, a vezető városépítő játék folytatása, jelentős kapás. Érkezik még a sportmenedzsment az F1 Manager 2023-mal; ritmus-akció egy battle royale csavarral a Headbangers: Rhythm Royale-ban, és a kultikus kedvenc Frog Detective: The Entire Mystery, amely a felhő- és konzolos Game Pass-előfizetők számára lehet újdonság.

 

Íme az újonnan érkezők teljes listája, dátumokkal és platformokkal:

  • Like a Dragon: Ishin! – már elérhető (felhő, konzol és PC)
  • F1 Manager 2023 – Okt. 19 (felhő, konzol és PC)
  • Cities: Skylines 2 – Okt. 24 (PC)
  • Dead Space – Okt. 26 (felhő, PC és Xbox Series X az EA Play keretében)
  • Frog Detective: The Entire Mystery – Okt. 26 (felhő, konzol; PC-n már elérhető)
  • Mineko’s Night Market – Okt. 26 (felhő, konzol és PC)
  • Headbangers: Rhythm Royale – Okt. 31 (felhő, konzol és PC)
  • Jusant – Okt. 31 (felhő, konzol és PC)

 

Mindent összevetve, az október igencsak erős hónapnak tűnik az Xbox Game Pass számára. Kíváncsian várjuk, mi mindennel készülnek novemberre…

Forrás: Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu