Mary Jane magyar nyelven szólal meg a Marvel’s Spider-Man 2 játékban [VIDEO]

A magyar játékosok számára különleges meglepetést tartogat a Marvel’s Spider-Man 2, hiszen Mary Jane egy jelenetben magyarul szólal meg.

 

Sokan észrevehették azt a különlegességet, ami a Marvel’s Spider-Man 2-ben a magyar játékosok számára kis meglepetést okozhat. Nos, itt a válasz: Mary Jane, bár nem tökéletes magyar kiejtéssel, de a magyar nyelven szólal meg a játékban. A Marvel képregényeket jobban ismerők, vagy az első Marvel’s Spider-Man DLC-vel játszók számára Symkaria nevű hely lehet ismerős. A képregények világában ez a terület Közép- és Kelet-Európa egyik kis országaként jelenik meg, ahol a lakosok magyarul beszélnek, és bár Magyarország is megjelenik a térképen, Symkaria különálló, gyakran háborús területként van bemutatva.

A Marvel’s Spider-Man 2-ben Symkaria zsoldosai is felbukkannak, és egy adott szekciójában Mary Jane Watsonnak okosan kell lépnie ellenük. MJ beveti teljes nyelvtudását, és bár örömmel fogadjuk ezt a kis kikacsintást, Laura Bailey színésznő biztosan mindent megtett, hogy a karakter hitelesen szólaljon meg. A végeredményt azokhoz a magyarul beszélő karakterekhez hasonlítanánk, akiket a Halo: Reach vagy a Szárnyas fejvadász játékokban és filmekben hallhattunk.

Nektek melyik játékos vagy filmes jelenet hozta meg a legnagyobb élményt, amikor a magyar nyelv egy kitalált nyelvként (vagy egyszerűen kétséges minőségű magyarként) volt bemutatva?

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu