Xbox Game Pass: újabb ígéretes játék érkezését erősítették meg! [VIDEO]

Az Xbox bejelentette, hogy egy újabb izgalmas cím kerül az Xbox Game Pass könyvtárába az első napon, a jövő évi induláskor.

 

 

Az Xbox Game Pass előfizetők már az első napon játszhatnak egy új indie címmel, a Dungeons of Hinterberggel, amikor a játék 2024-ben megjelenik. A Dungeons of Hinterberg egyike volt az Xbox nyári bemutatóján bemutatott 21 Game Pass-címnek. A rajongók már nagyon várták, hogy többet láthassanak az ambiciózus akció-RPG-ből.

Közvetlenül a leleplezés után a játékosok összehasonlítást vontak a Dungeons of Hinterberg és a Hi-Fi Rush – egy másik stilizált Xbox-cím – között. Azonban bár a művészeti stílusok hasonlónak tűnnek, a játékmenet egészen más. A Dungeons of Hinterberg esetében úgy tűnik, hogy az Alpokban játszódó játékban az akció és a social sim műfajok keverednek. A város egyfajta otthoni bázisként működik.

A főhősnek a városban élő emberekkel való kapcsolata közvetlenül összefügg a Dungeons of Hinterberg címadó játékban zajló eseményekkel. A játék többi része viszont inkább egy hack-and-slash dungeon crawlernek tűnik.

Az Xbox a legutóbbi Partner Preview bemutatóján részletesebb betekintést engedett a Dungeons of Hinterbergbe. A Game Pass indie játék több mint két perces spotlightot kapott a közel félórás streamben. A gameplay trailer a játék két fejlesztőjének bemutatkozásával kezdődik. Utána gyorsan belemerül a Dungeons of Hinterberg társadalmi aspektusaiba. A leleplezés bemutatja a felfedező és harci elemeket is.

A trailer célja ismét az, hogy kiemelje a játék közösségi komponensét. A fejlesztők úgy állítják be, hogy milyen lehet egy tipikus nap a Dungeons of Hinterbergben. A játék egyik érdekes aspektusa, hogy a kisvároson belüli kapcsolatok hogyan befolyásolhatják azt, hogy a játékosok hogyan vágnak neki a különböző dungeonoknak. A videó egy címképernyővel zárul, amely megerősíti a 2024-es megjelenési ablakot, valamint a Game Pass és az Xbox Series X/S logóit. A Dungeons of Hinterberg Xbox-konzol exkluzív. Ám a játék jövőre PC-re is megjelenik.

Bár az Xbox több bejelentést is tett a legutóbbi Partner Preview bemutatóján – például egy feszült hangulatú horrorcímet, amely 2024-ben, az első napon érkezik a Game Passra -, a Dungeons of Hinterberg a műfajok keveredése és az egyedi művészeti stílusa miatt tűnt ki.

Ennek ellenére a Dungeons of Hinterberg csak egy volt a bemutató több olyan játéka közül, amelyek a viszonylag közeli jövőben érkeznek a Game Passra. Úgy tűnik, a szolgáltatás szinte napról napra új, első nap megjelenő játékokat jelent be. Azzal, hogy a vállalat nemrég felvásárolta az Activision Blizzardot, a könyvtár valószínűleg csak bővülni fog.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu