Megérkezett a Ghostbusters: Frozen Empire első előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Ghostbusters: Frozen Empire előzetes alapján úgy néz ki, hogy ez lesz az a film, amelyben a fiatalabb karakterek hivatalosan is felváltják az eredeti Szellemirtók csapatát…

 

 

A Ghostbusters: Frozen Empire előzetese alapján úgy tűnik, a franchise készen áll arra, hogy a Szellemirtók: Az örökségben (Ghostbusters: Afterlife) bemutatott fiatalabb karakterekkel váltsa fel az eredeti csapatot. A Szellemirtók franchise ötödik filmje 2024. március 29-én kerül a mozikba. Minden jel arra mutat, hogy az eredeti filmek szereplői átadják a stafétát az előző részben debütáló új karaktereknek. A Frozen Empire trailer kibővíti mindazt, amit eddig az Afterlife folytatásáról tudtunk, és bepillantást enged az új fenyegetésbe.

A Szellemirtók: Az örökség bemutatta Callie Spanglert (Carrie Coon) – az eredeti Szellemirtó Egon Spangler lányát – és két gyermekét, Trevort (Finn Wolfhard) és Phoebe-t (McKenna Grace).

A család súlyos anyagi gondokkal küszködött. A vidéki Oklahomába költöztek, miután megörökölték Egon farmját. Ekkor találkoztak Gary Grooberson (Paul Rudd) természettudomány-tanárral, és elkezdték feltárni Egon titkait a farmon. Köztük egy Gozer és Zuul szellemekhez kötődő Gozer-templomot. A film végére az eredeti csapat, beleértve Egon manifesztálódott szellemét is, felvették a harcot a fenyegetéssel, és megmentették a Spangler családot.

 

A Ghostbusters: Frozen Empire trailerje megerősíti az új Szellemirtók csapatot

 

A Szellemirtók: Az örökségben az új karakterek mind jelentős szerepet játszottak. Időnként feltárva Egon múltjának egy részét, vagy felfedezve néhány régi szellemirtó eszközét. Amikor azonban Gozerrel, Zuullal és a többi oklahomai szellemmel kellett szembeszállni, az eredeti Szellemirtók érkeztek, hogy felszámolják a fenyegetést.

Az eredeti csapat ismét visszatér a Ghostbusters: Frozen Empireben, de a trailerben elsősorban Callie, Trevor, Phoebe és Gary látható egyenruhában, és ők harcolnak aktívan a szellemek ellen.

A trailer végén az Afterlife szereplői hivatalos Szellemirtók egyenruhát viselnek, ami arra utal, hogy ők kerültek a Szellemirtók első vonalába. Talán átveszik az eredeti csapat helyét. Ray Stantz (Dan Akroyd), Peter Venkman (Bill Murray) és Winston Zeddemore (Ernie Hudson) úgy tűnik, ezúttal tanácsadói szerepet játszanak. (Habár felvillantják őket egyenruhában is.) Az új karakterek azonban az eredeti ’80-as évekbeli egyenruhákban, valamint frissített narancssárga Szellemirtók-öltönyökben láthatók. Mindez valószínűleg az új csapatot jelképezik az élvonalban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu