The Walking Dead: Daryl Dixon: ez az ismert színész alakítja majd az egyik új karaktert a 2. évadban!

MOZI HÍREK – A The Walking Dead: Daryl Dixon 2. évada – amely a The Book of Carol alcímet viseli – egy új visszatérő szerepet kap egy ismertebb tévésztárral.

 

 

A The Walking Dead: Daryl Dixon egy vadonatúj karaktert kapott. Az AMC sorozata a The Walking Dead spinoffja, amely az első évadban Daryl Dixont (Norman Reedus) követte Franciaországon keresztül, miután a partra sodródott, és nem emlékszik, hogyan került oda. A 2. évad, amelynek alcíme The Book of Carol, Daryl mellett régi társát, Carolt (Melissa McBride) fogja szerepeltetni. Őt eredetileg az 1. évad társszereplőjének szánták, mielőtt McBride-nak ki kellett lépnie, mert akkoriban nem tudtak Európában forgatni. Ám az évadzáróban már egy cameo erejéig feltűnt.

A Deadline szerint egy vadonatúj szereplő csatlakozott a 2. évadhoz. Manish Dayal egy fontos, visszatérő szerepet kapott.

Az ő karaktere, Ash egy Maine állambeli mérnök, akinek sikerült fenntartania egy repülőgépet a zombiapokalipszis alatt, de potenciálisan sötét titkot rejteget a hátsó kertjében lévő üvegházban.

 

 

Manish Dayal / The Walking Dead: Daryl Dixon

 

 

Hol láthattuk Manish Dayal-t a The Walking Dead: Daryl Dixon előtt?

 

Bár Dayal csatlakozása a széria szereposztásához az első alkalom lesz, hogy a The Walking Dead univerzumának részese lehet. Azonban már több kiemelkedő televíziós szerepet is kapott. Bár karrierje a 2000-es évek közepén kezdődött, első nagyobb szerepét akkor kapta, amikor a CW 90210 című rebootjának 14 epizódjában ő alakította a szerencsétlen sorsú főiskolás Raj Kher-t. Ezt követte a CTRL nélkül (Halt and Catch Fire) című sorozatban Ryan Ray programozó visszatérő szerepe.

Eddigi legjelentősebb televíziós munkája messze A Rezidens (The Resident) című orvosi drámában volt, amelyben Matt Czuchry és Bruce Greenwood oldalán játszott mind a hat évadban, amíg a sorozatot idén januárban le nem vették a műsorról.

További televíziós szerepei közé tartozik Vijay Nadeer alakítása a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben. Továbbá Shashi Dhar hangja a Fast & Furious: Spy Racersben. Néhány jelentős filmszerepet is kapott. Többek között Hassan Kadamot alakította Az élet ízei (The Hundred-Foot Journey) című filmben és Faarooqot az Alkalmi randevúban (Holidate).

Egyelőre nem világos, hogy új karaktere, Ash hogyan illeszkedik az évad általános történetébe. Az első évad fináléjában azonban látható volt, ahogy Carol Daryl motorját felviszi Maine-be, miközben megpróbálja megtalálni őt. Tekintettel Ash maine-i kitelepülésére, valószínűnek tűnik, hogy átrepíti Carolt az óceánon, hogy megtalálja Darylt. Sőt, még az is lehet, hogy végül mellettük ragad…

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu