A Netflix visszahozza a Terminátor-szériát: egy új animációs sorozat készül egy meglepő csavarral [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Terminátor visszatér, de ezúttal animációs formában a Netflixen! A friss sorozat, a ‘Terminator: The Anime Series’, egy katonanő időutazásával hoz új színt a klasszikus sci-fi történetbe. A sorozat újragondolja a jól ismert történetszálakat, megmutatva, hogy még mindig van újdonság a Terminátor univerzumban.

 

A Terminátor-saga eddig főként James Cameron első két filmjére és a Terminátor: Sarah Connor krónikái tekintetében volt említésre méltó, amelyek után nem igazán sikerült méltó folytatást produkálni. Az ítélet napja óta készült filmek közül a legutóbbi film, a Sötét végzet is kudarcot vallott, amikor megpróbálta felidézni a korábbi sikereket. Most viszont a Netflix áll a startvonalnál egy animációs sorozattal, ami egy katonanő múltbeli küldetését tárja elénk, ahol egy tudós életét kell megmentenie. Ez a fordulat új perspektívát nyújthat a franchise számára.

A sorozatban a Skynet és az emberiség közti összecsapás új dimenzióba lép, egy női katona küldetésével, aki 1997-be utazik vissza Malcolm Lee tudós megvédésére, aki egy Skynet elleni MI-rendszert fejleszt. A sztoriban Malcolm Lee morális dilemmákkal küzd, miközben egy jövőbeli bérgyilkos is a nyomában van, aki a történet szerint három gyermek életét is megváltoztatja. A rajongók reménykednek, hogy a sorozat sikerülhet, hiszen egy női karakter áll a középpontban, ami új nézőpontot adhat.

A sorozat szinopszisában ezt olvashatjuk:

„Évek óta tart a pusztító háború a maroknyi emberi túlélő és a gépek végláthatatlan serege között. 1997: a Skynet nevű MI öntudatra ébredt és háborút indított az emberiség ellen. A jövő és a múlt kereszttüzében egy katonát visszaküldenek az időben, hogy változtassa meg az emberiség sorsát. A nő azért érkezik 1997-be, hogy megvédjen egy Malcolm Lee nevű tudóst, aki azon dolgozik, hogy egy olyan MI-rendszert hozzon létre, ami ellenpontozná a Skynet közelgő támadását. Miközben Malcolm próbál megbirkózni a munkájából fakadó komplex morális kérdésekkel, egy jövőből érkezett hajthatatlan bérgyilkos is vadászik rá, ami örökre megváltoztatja három gyermeke sorsát.”

A sorozat készítői között olyan nevek szerepelnek, mint Wes Ball, Avi Arad és Shigeru Miyamoto, míg a gyártást a Skydance és a Production I.G végzi, akik a Kill Bill és a Páncélba zárt szellem animációival már bizonyítottak. A sorozat írója és showrunnerje Mattson Tomlin lesz, aki jelenleg a Batman 2. forgatókönyvén dolgozik. A sorozatról további részletek még váratnak magukra, de az előzetesek már ígéretesnek tűnnek.

Forrás: Deadline

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu