Rebel Moon: 1. rész: Zack Snyder sci-fi eposza végre kapott egy pörgős előzetest! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Geeked Week 2023 alkalmából a Netflix bemutatta Zack Snyder közelgő sci-fi eposzának, a Rebel Moon: 1. rész – A tűz gyermeke vadonatúj trailerét.

 

 

Új előzetes érkezett a Rebel Moon: 1. rész – A tűz gyermeke (Rebel Moon – Part One: A Child of Fire) című filmhez. Zack Snyder közelgő Netflix-filmje egy sci-fi eposz, amelyet négy hónappal később követ majd a folytatás, a Rebel Moon – Part Two: The Scargiver. A filmek Kora (Sofia Boutella), az Imperium egyik egykori vezetőjének sorsát követik majd, aki a korrupt Anyavilág által irányított hadsereg ellen fordult. Beutazza a galaxist, hogy összegyűjtsön egy olyan harcosokból álló csapatot, amely képes visszavágni a rezsimnek.

A Geeked Week 2023 keretében a Netflix bemutatta a film új trailerét, több mint egy hónappal a Rebel Moon – Part One: A Child of Fire megjelenési dátuma előtt.

A trailer Kora csendes karakterpillanatával kezdődik, amely elmagyarázza, hogy a megváltása előtt egy hajó roncsaiban találták meg. A hajó baljóslatú érkezése azonban egy veszélyes ellenséget hoz magával, aki „mindent” akar. Így veszi kezdetét a békés földműves közösség és az Atticus Noble admirális (Ed Skrein) által vezetett erők közötti konfliktus. Tele heves összecsapásokkal és magas fokú akcióval.

 

Az új Rebel Moon trailer vajon elég lesz, hogy felkeltse a nézők lelkesedését?

 

Ahogy közeledik a megjelenés dátuma, a lehető legnagyobb hype-ot kell felépíteni a Rebel Moon-filmek körül. Amellett, hogy a franchise-t egy pár mozifilmmel nyitják meg, tervben van egy szélesebb, nagyobb univerzum felállítása is e címek köré. Ez már magában foglal egy előzmény képregénysorozatot. Valamint egy animációs sorozatot és egy elbeszélő podcastot. Ezek mind az átfogó univerzum mitológiáját tárják fel.

Zack Snyder azt is elárulta, hogy a Rebel Moon ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Netflix korábbi filmje, A halottak hadserege (Army of the Dead).

Eléggé sikeresnek lenni ahhoz, hogy ennyi spinoffot támogasson, nagy feladat bármilyen új franchise esetében. Snydernek azonban erős rajongótábora van. Ezt már az bizonyította, hogy a Warner Bros. sikeres kampányt indított annak érdekében, hogy a rendező további pénzeszközöket kapjon a 2017-es Igazság Ligája című filmre vonatkozó elképzelésének visszaállításához. Azonban a rendező eddigi olyan filmjei, amelyeket nem egy már létező film, könyv vagy képregény alapján készített, a Sucker Punch (amely a legkevesebb bevételt hozó filmje) és A halottak hadserege (amelynek már egy spinoff-sorozatát is törölte a Netflix).

Ez a Rebel Moon: 1. rész trailer azonban megmutatja, hogy Snyder mennyi epikus sci-fi zűrzavart szeretne belevinni az univerzum egyetlen részébe.

A fenti videó jelentősen feldobja az akciót. Továbbá mélyebb betekintést enged olyan karakterekbe, mint Kora és Charlie Hunnam Kaija. Ezek a trailerek segíthetnek felkelteni a kellő rajongói érdeklődést. Amihez az is hozzájárulhat, hogy a film szereplői a Screen Actors Guild sztrájkjának végeztével népszerűsíthetik a mozit. Azt azonban még meg kell várni, hogy a kettős megjelenés hogyan teljesít. Illetve, hogy egy ilyen széles körű franchise-t képesek-e fenntartani…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu