Half-Life rajongók figyelem! Korlátozott ideig ingyenes a legendás játék a Steamen, extra tartalmakkal és frissítésekkel [VIDEO]

A Half-Life, az FPS műfaj egyik meghatározó játéka, most ingyenesen elérhető a Steamen, de csak rövid ideig! A Valve a játék 25. évfordulójának alkalmából nemcsak a játékot ajánlja ingyen, hanem számos extra tartalmat és frissítést is. Ne hagyjátok ki ezt a ritka lehetőséget, ragadjátok meg, amíg lehet!

 

A Half-Life, amely 1998. november 19-én jelent meg Észak-Amerikában, a modern FPS-ek alapműveként vonult be a játéktörténelembe. A Valve most, a 25. évforduló alkalmából, ingyenesen elérhetővé tette a Steamen, de csak november 20-ig. Ez a játék forradalmasította a történetmesélést a műfajban, és az NPC-k egyedülálló személyiségeivel kiemelkedett.

A Valve számos extrával és frissítéssel készült az évfordulóra, mint például a 25th Anniversary Update, amely a játék látványát modernizálja és a gamepad-támogatást optimalizálja. Ezen kívül négy új multiplayer térkép is érkezik: a Contamination, a Pool Party, a Disposal és a Rocket Frenzy.

A csomag része a Half-Life Uplink is, egy különleges minikampány, amely korábban csak limitált kiadásban volt elérhető. A játék klasszikus menüje és a Valve-logó is visszatért, így a régi játékosok igazi nosztalgiázhatnak. A Steam Deck-en is játszható a játék, hiszen az 25. évforduló alkalmából Ellenőrzött minősítést kapott.

A Valve egy dokumentumfilmet is kiadott, amelyben a Half-Life fejlesztői mesélnek a játék születéséről és hatásáról az FPS zsánerre. Emellett az összes Half-Life játék kedvezményes áron kapható a Steamen november 21-ig, így a rajongók teljes mértékben kiélvezhetik ezt az ünnepi alkalmat.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu