Vajon milyen titokzatos bejelentéssel készülhet az Xbox a The Game Awards showra?!

Alig több mint egy hét van hátra a The Game Awards 2023-ig, és a Microsoft olyan Xbox-újdonságokkal kecsegtet, amelyekről a rajongók „nem akarnak lemaradni” a közelgő bemutató alkalmával…

 

 

Jövő héten tartják a The Game Awards 2023-at. Az Xbox most egy fontos bejelentésre utalt. Az esemény amellett, hogy a játékipar kiválóságainak ünneplésére rendezett show, hagyományosan a leleplezések és bejelentések éjszakája.

A rajongók már most úgy készülnek december 7-re, mint az Xbox Game Pass előfizetők számára potenciálisan izgalmas napra, mivel a szolgáltatás jellemzően jelentős jelenléttel bír a díjátadón.

A The Game Awards azonban nem csak a Game Pass bejelentések platformja. A show keretében a rajongók az elmúlt évek néhány legnagyobb címére is első pillantást vethetnek. A Microsoft konkrétan komoly jelenléttel rendelkezik a show-n. Hiszen az Xbox Series X konzolt is ezen az eseményen mutatták be a megjelenés előtti évben.

Most a Microsoft „fontos bejelentésekkel és más Xbox-hírekkel” kecsegtet, amelyeket a rajongók „nem akarnak kihagyni”. A közösségi médiában egy, a közelgő bejelentésekre utaló kép kering. A The Game Awards-ot jövő csütörtökön, december 7-én, 16:30-kor (PT) élőben közvetítik világszerte.

Egyelőre nincs szó arról, hogy pontosan mit is tartalmaznak majd ezek a bejelentések és hírfrissítések. Ám ez nem akadályozta meg a játékosokat a találgatásokban. Az egyik hihető elmélet szerint az Xbox bejelentést tehet az Activision Blizzard Game Passra érkező címeivel kapcsolatban. Miután a Bethesda játékai a felvásárlást követően olyan gyorsan elindultak az előfizetéses szolgáltatáson, a rajongók kíváncsiak voltak, miért nem történt ugyanez az Activision Blizzard-címekkel. Phil Spencer azonban elmagyarázta, hogy az Activision Blizzard-címeknek időbe telik, mire elérik a Game Pass-t. Mindez az üzlet bizonytalansága miatt van, ami a véglegesítésig fennállt. Talán a jövő hét a megfelelő alkalom arra, hogy végre frissítést adjanak a 69 milliárd dolláros felvásárlást követően.

Persze vannak más bejelentések is, amelyek biztosan izgatottá teszik a rajongókat a közelgő bemutató miatt. Egy pletyka szerint például az Elden Ring DLC-t a The Game Awards-on mutatják be. Ennek mindenképpen lenne értelme. Hiszen az Elden Ringet először Geoff Keighley másik nagy eseményén, a Summer Game Festen mutatták be.

Arról nem is beszélve, hogy az olyan kiadók, mint a Nintendo általában minden évben esedékes egy-két bejelentés, így a díjátadón kívül is van okunk ráhangolódni.

A két lehetséges világpremier az eseményt az eddigi legjobbá teheti az izgalmas bejelentések tekintetében. Ám sok rajongó úgy dönt, hogy visszafogja a hype-ot. Ennek ellenére a Microsoft mindenképpen elvárásokat támaszt. A hírek a Game Pass bejelentésektől kezdve a Baldur’s Gate 3 Xbox Series X/S megjelenési dátumáig bármit jelenthetnek. Vagy akár valami egészen másra is vonatkozhatnak…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu