A The Last of Us-játékok színésze árulkodó megjegyzést tett a Part 3-ról!

A The Last of Us Part 3-t továbbra sem jelentették be. Ám Jeffrey Pierce, aki a Tommy Miller karakterét alakította, megosztott egy friss információt a játék jelenlegi állapotáról…

 

 

A The Last of Us színésze, Jeffrey Pierce, aki az első két játékban Tommy Millert alakította, nemrég nyilatkozott a The Last of Us Part 3 jelenlegi állásáról. A The Last of Us videojáték-sorozat várt harmadik része továbbra sincs bejelentve. Ám a franchise-ból azóta az HBO televíziós sorozatot készített, amely a rajongók és a kritikusok elismerését is kivívta.

A The Last of Us Part 2 2020-as megjelenése óta a rajongók kíváncsiak, hogy a Naughty Dog tervezi-e a közeljövőben egy folytatásos rész fejlesztését.

A Naughty Dog vezetőjének, Neil Druckmann-nak a közelmúltban tett nyilatkozataiból kiderült, hogy bár a stúdió nyitott a The Last of Us franchise újabb részének fejlesztésére, jelenleg nincs aktív fejlesztés alatt. Érdemes megjegyezni, hogy a The Last of Us Part 2 hét évvel az első játék után jelent meg. Ez arra utal, hogy a harmadik rész nem valószínű, hogy egyhamar megtörténik.

A Druckmann által tett kijelentéseket a Tommy Millert alakító Jeffrey Pierce is megerősítette a Dexertónak adott interjújában. Pierce szerint még nem kapott forgatókönyvet a Naughty Dogtól. Fogalma sincs arról, hogy a játék fejlesztése egyáltalán elkezdődött-e már. Pierce azonban teljes bizalmát fejezte ki a Naughty Dog és Neil Druckmann iránt. „Bízom abban, hogy amikor Neil átad nekem egy forgatókönyvet, az tökéletes lesz, mert eddig is így volt”. Pierce azzal is ugratta a rajongókat, hogy ha a Naughty Dog végül átadna neki egy forgatókönyvet, és ha újra megkérdeznék a játékról, akkor egyszerűen azt mondaná, hogy fogalma sincs, miről beszélnek.

„Ezen a ponton ez még semmilyen formában nem kezdődött el, legalábbis én nem tudok róla, és nem szeretném, ha elvárásokat támasztanék magammal szemben azzal kapcsolatban, hogy mi lesz, és aztán valami teljesen más lesz belőle.”

Tehát, a Naughty Dog és a játék készítésében részt vevő emberek hivatalos sajtóközleménye szerint a játék jelenleg nincs aktív fejlesztés alatt. Azonban a pletykák másra utalnak. Egy állítólagos kiszivárgás DanielRPK Patreon-oldaláról azt állította, hogy a The Last of Us Part 3 történetének egy részében a túlélők egy új csoportjára fog koncentrálni. DanielRPK állításait egy másik kiszivárogtató, ViewerAnon is alátámasztotta. Ő azt állította, hogy Ellie visszatér a harmadik játékban, és szerepe ugyanolyan fontos lesz, mint az előzőben. ViewerAnon azt is megemlítette, hogy a The Last of Us Part 3 motion capture folyamata állítólag valamikor idén kezdődött.

Ha a kiszivárgott információk igaznak bizonyulnak, az megmagyarázza, hogy a Naughty Dog miért nem vette még fel a kapcsolatot Jeffrey Pierce-szel. Különösen, ha a készülő játék egy új túlélőcsoportra fog koncentrálni, és Ellie lesz az egyetlen visszatérő karakter. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy a Naughty Dog még mindig nem kezdte el a The Last of Us 3 fejlesztését. A rajongók és a kritikusok dicsérték a The Last of Us Part 2 játékmenetét és grafikáját. Azonban éppen a cselekmény elég megosztónak bizonyult. Ennek fényében a Naughty Dog hatalmas kihívás előtt áll. Olyan narratívát kell létrehozzon, amely hű marad az általa kidolgozott karakterekhez. Ugyanakkor megfelel a franchise-t egy évtizede rendületlenül támogató rajongók elvárásainak…

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu