[TGA 2023] Lost Records: Bloom & Rage: a kilencvenes évekbe repít vissza a DON’T NOD új kalandja [VIDEO]

A DON’T NOD bejelentette legújabb játékát, a Lost Records: Bloom & Rage-t, amely a PlayStation 5, Xbox Series és PC (Steam) platformokra érkezik 2024 végén. A játék egy időn átívelő, történetvezérelt kalandot ígér, amelyet a Life is Strange alkotóinak kreatív elméje szült.

 

A Lost Records: Bloom & Rage egy vadonatúj történetvezérelt időutazás, amelyet a Life is Strange mögött álló kreatív csapat alkotott meg. A játék a 1995-ös varázslatos nyarat idézi fel, amikor a középiskolai barátok, Swann, Nora, Autumn és Kat önmagukat fedezik fel és szakíthatatlan köteléket alakítanak ki. 27 évvel később a sors újra összehozza őket, hogy szembenézzenek azzal a rég eltemetett titokkal, amely miatt megfogadták, hogy soha többé nem beszélnek egymással.

„Azóta igazi kaland volt számunkra a Life is Strange lenyűgöző élménye óta – Kanadába költöztünk, felállítottuk montreali stúdiónkat, és egy fantasztikus csapatot építettünk fel a globális kihívások közepette,” mondta Luc Baghadoust ügyvezető producer és Michel Koch kreatív igazgató egy sajtóközleményben. „Ma nagy izgalommal mutatjuk be a Lost Records: Bloom & Rage-et. Ez az új univerzum tele van azzal a mágikus realizmussal, amit annyira szeretünk, és alig várjuk, hogy többet elárulhassunk Swann, Nora, Autumn, Kat és útjukról. Nagyon várjuk a közösség véleményét!”

A DON’T NOD Montreal ügyvezető igazgatója, Frederique Fourny-Jennings hozzátette: „Az elmúlt három évben olyan stúdiót építettünk, ami tükrözi a DON’T NOD erős értékeit, és csodálatos embereket fogadtunk be, így ez a tökéletes kohó egy vadonatúj IP fejlesztéséhez, amely magában foglalja, kik vagyunk itt Montrealban. A Lost Records: Bloom & Rage-ről beszélni leírhatatlan érzés, mert túlmutat karaktereink történetén. Szól a stúdiónkat és a játék identitását, valamint a még eljövendőket formáló csapatról is.”

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu