[TGA 2023] Titokzatos új kalandokat ígér a First Descendant [VIDEO]

A Nexon és a Nexon Games hivatalosan is bejelentette, hogy a várt free-to-play, kooperatív looter shooter, a The First Descendant PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokon debütál 2024 nyarán.

 

Az Unreal Engine 5.2 által létrehozott új cinematic trailer a The First Descendant játékban Valby, Viessa és egy titokzatos új karakter kalandjait mutatja be. Valby, szövetségesei bátorítására, felkészül csapatával egy váratlan összecsapásra két hatalmas Colossus ellen, akik Ingris, otthonukat fenyegetik. A trailer a kooperatív játékmenet fontosságára helyezi a hangsúlyt, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy 2024 nyarán ők legyenek az elsők, akik felkészülnek a kihívásra.

A The First Descendant nemrégiben Crossplay Open Beta tesztet tartott, amelyen közel 2 millió résztvevő vett részt több mint 200 országból. A Beta után a fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy 2024-ben indítják a játékot, hogy számos, a játékosok által leginkább kért fejlesztést biztosítsanak, többek között nagyobb küldetésválasztékot, több tartalmat a mezőkön, tisztább felhasználói élményt és felületet, valamint tovább optimalizált grafikát.

Egy friss fejlesztői jegyzetben Lee Beom-jun, a játék producere kiemelte azokat a kulcsfontosságú frissítéseket és funkciókat, amelyeket a játékosok a megjelenéskor várhatnak, mint például a jobb kooperatív játék, a dungeon küldetésekhez való párosítás támogatása, és az általánosan javított küldetések és mezők. A fegyver- és modulbeállítások is hozzáadásra kerülnek a játékhoz, mivel ezeket gyakran kérték a konzol- és PC-játékosok. Beom-jun teljes frissítésének megtekintéséhez tekintse meg a teljes Dev Note Vol. 6-ot.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu