Suicide Squad: Kill the Justice League: offline mód? Csak később! [VIDEO]

A Rocksteady következő játéka eleinte folyamatos internetkapcsolatot fog igényelni még akkor is, ha azt egyedül játszanánk…

 

A Suicide Squad: Kill the Justice League egyike volt azon játékoknak, amik 2023 helyett csak jövőre fognak megjelenni, igaz, ebben az esetben a Warner már jóval korábban, még tavasszal döntött úgy, hogy az Öngyilkos osztagból készülő játékra még ráférne egy kis idő, hogy elfogadható állapotba hozza a Batman: Arkham-játékokkal már bizonyító stúdió (a kivétel a Batman: Arkham Origins volt, de azt a WB Montréal csinálta, ők meg tavaly zakóztak a Gotham Knightsszal…), ugyanis a State of Play során a fogadtatás nem volt valami jó.

A játék számára fenntartott Discord szerveren a fejlesztők elárulták, hogy valami olyasmit is kap a játék, aminek alapból ott kellene lennie, és manapság annak is örülni kell, amit el kellene várni minden egyjátékos játéktól: hogy offline játszható lehessen. „Örömmel erősítjük meg, hogy tervezzük az offline sztori módot, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy internetkapcsolat nélkül is átélhessék a fő kampányt. Célunk, hogy ezt a frissítést 2024-ben adjuk hozzá a játékhoz, és további részletekkel fogunk szolgálni, amint azok rendelkezésre állnak,” írta a Rocksteady.

Hozzá kell tennünk, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League élő szolgáltatásos (live service) modellt használ, így lehet, hogy a Rocksteady s a Warner a későbbiekben ezt leállíthatja, és csak ekkor lehet szó arról, hogy offline játszható legyen. Kb. ilyesmin esett át a már meg nem vásárolható Marvel’s Avengers is, ami egy hatalmas kudarcnak bizonyult. Szóval először ki akarják adni a tartalmakat, és csak utána vágják ki a kötelező internetkapcsolatot.

A Suicide Squad: Kill the Justice League nem egy cross-gen játék, így PlayStation 4-re és Xbox One-ra nem fog megjelenni február másodikán, hanem csak PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (szinte fix, hogy az internetkapcsolatra még Denuvót is pakolnak…).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu