Grand Theft Auto 6: Vajon visszatérhet egy legendás, régi karakter a GTA 6-ban?

Mivel a Grand Theft Auto 6 a sorozatot Vice Citybe viszi vissza, a franchise egyik legikonikusabb karakterének visszatérése elkerülhetetlennek tűnik.

 

Most, hogy a Rockstar a Grand Theft Auto 6-ban a játékosok először láthatják Vice City frissített változatát, a franchise számos rajongója máris azt találgatja, hogy vajon a város leghíresebb arca, Tommy Vercetti is feltűnik-e majd egy cameo erejéig. Míg a Grand Theft Auto 6 trailere bemutatta a játék főszereplőpárosát, sok franchise-rajongó csalódott volt, hogy a Grand Theft Auto: Vice City Tommy-ja sehol sem volt látható. Bár a játék modernkori helyszíne és a színész Ray Liotta halála miatt nem valószínű, hogy Tommy fontos szerepet kap a Grand Theft Auto 6-ban, a Rockstar még mindig van rá mód, hogy egy utolsó megjelenésre visszahozza az ikonikus karaktert.

Miközben a Grand Theft Auto 6 trailere megmutatja, hogy Vice City mennyit változott az első megjelenése óta eltelt évtizedek alatt, azt is, hogy a címadó város bűnözői alvilága továbbra is virágzik. Mivel Tommy Vercetti a GTA: Vice City végén elfoglalta helyét a város vitathatatlan bűnügyi főnökeként, valószínű, hogy befolyása a modern korban is érezhető lesz. Annak feltárása, hogy Tommy régi vágású gengszter módszerei hogyan kerülnek konfliktusba a mai bűnözőkkel, remek alapfeltevés lenne egy Grand Theft Auto 6 küldetéshez, és a Rockstar tiszteleghetne a karakter előtt, még ha nem is jelenik meg közvetlenül a játékban.

 

Az idős Tommy Vercetti lehetne a GTA 6 egyik antagonistája

A Grand Theft Auto 6 többek között úgy hozhatná vissza Tommy Vercettit, hogy a játékosok egy küldetéslánc részeként találkoznának az immár idős karakterrel. Ahogy Tommy a GTA: Vice City során végig küzdötte magát a bűnözői tápláléklánc csúcsára, és mindenkit kiiktatott, aki az útjába állt, a GTA 6 főszereplői is hasonló pályán találhatják magukat. Ha Tommy a GTA 6 során még mindig Vice City bűnözői alvilágát irányítja, akkor a játékosok ütközőpályára kerülhetnek a bűnözőkirálylánnyal.

Tommy Vercettivel szemtől szemben találkozni a Grand Theft Auto-sorozat régi rajongói számára nagy élmény lenne, de a színész Ray Liotta 2022-ben bekövetkezett halála miatt ez nehéznek bizonyulhat. Tommy Vercetti hangja, Liotta a Goodfellas-filmekhez hasonló filmekben játszott gengszterek alakításai segítettek neki abban, hogy a szerepet olyan realizmussal töltse meg, amit nehéz lenne megismételni. Bár lehetséges, hogy egy új színész veszi át a szerepet, a Rockstarnak talán jobb, ha a játékosok inkább Tommy örökségével találkoznak, mint magával az emberrel.

 

Tommy Vercetti örökségének nagy szerepet kellene játszania a GTA 6-os Vice City-ben

 

Ahelyett, hogy a játékosok személyesen találkoznának Tommy Vercettivel, a GTA 6 inkább a Vice Cityben fedezhetné fel a maradandó örökségét. Ha Tommy nem sokkal a GTA 6 kezdete előtt meghalna, az megnyitná az ajtót egy olyan történet előtt, amelyben a játékosok az immár vezető nélküli bűnözői birodalom irányításáért harcolnak. Bár a játékosok nem találkozhatnának személyesen Tommyval, Vice City főnökeként eltöltött idejének örökségét lehetetlen lenne figyelmen kívül hagyni.

Annak feltárása, hogy Tommy régimódi bűnözői birodalma hogyan alkalmazkodik a modern világhoz nélküle, remek alapot adna ahhoz az erőszakos, fordulatos történethez, amelyről a GTA-franchise ismertté vált. Ha ez a feltevés központi szerepet kapna a játék történetében, és nem csak mellékküldetésként szolgálna, a játékosok akár azt is megtapasztalhatnák, hogy választaniuk kell, hogy Tommy bandájának maradványaival vagy a helyükre pályázó fiatal gengszterekkel dolgozzanak-e együtt.

Mivel a GTA 6 visszatér Vice Citybe, helyénvalónak tűnik, hogy Tommy Vercetti is szerepet kapjon a történetben. Akár úgy, hogy a játékosok találkozhatnak vele, akár úgy, hogy egyszerűen csak meg kell küzdeniük a városra gyakorolt maradandó hatásával, Tommy megérdemel egy utolsó esélyt a csillogásra.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu