Ingyenes a Fallout 3: Game of the Year Edition, de NAGYON kell sietned, ha be akarod zsákolni!

Izgalmas lehetőség a játékosok számára: a Fallout 3: Game of the Year Edition most ingyenesen elérhető egy napig. Ez az akció lehetővé teszi, hogy megszerezd ezt a Bethesda által készített legendás RPG-t anélkül, hogy egy fillért is fizetnél érte. Az ajánlat keretében nem csak az alapjátékot kapod meg, hanem az összes kiegészítőt is, beleértve az Operation: Anchorage-t és a The Pitt DLC-t.

 

Az Epic Games Store minden évben más-más játékot ajánl fel ingyen, lehetővé téve a PC-s felhasználóknak, hogy új játékokkal gazdagítsák gyűjteményüket extra költségek nélkül. Idén már számos remek játékot kaptak a felhasználók, de a mai ajánlat talán minden eddiginél vonzóbb.

A most ingyenes Fallout 3: Game of the Year Edition nem csak az alapjátékot kínálja, ami önmagában is tucatnyi órányi felfedezést ígér a Pusztaságban, hanem az öt kiegészítőt is, mint az Operation: Anchorage katonai szimuláció, a robbanásokkal teli Broken Steel, az űrhajós Mothership Zeta, valamint az ikonikus Point Lookout és The Pitt DLC-k. Ezek a kiegészítők jelentősen bővítik a játék világát, új területeket adva a már így is hatalmas Capital Wasteland felfedezéséhez.

Sajnos az Epic Games Store ajándékai csak PC-s játékosok számára érhetők el. Gyorsnak kell lenned, ha meg szeretnéd szerezni az ajánlatot – csupán 24 óráig elérhető, tehát ha nem töltöd le 2023. december 24-én 17:00 CET (közép-európai idő) előtt, akkor végleg lemaradsz róla.

Bár a játéknak már 15 éve, szerintem a Fallout 3 korában készült grafikája még mindig megállja a helyét. A Bethesda lenyűgöző munkát végzett a világ felépítésében, még a Skyrim előtti grafikai lehetőségekkel is, és a játék néhány része még ma is lenyűgöző. Ezek a játékok tucatnyi órányi játékélményt kínálnak, a legjobb pillanataik gyakran a kijáratott utakról távol találhatók, így ha klasszikus RPG-t keresel a karácsony és az újév közötti időszakra, biztosan nem fogsz csalódni.

És ne feledkezzünk meg arról, hogy a Fallout 3 nemcsak a GamePass-ban érhető el, de nemrég egy 4K-s ráncfelvarrást is kapott, ami még szebbé teszi a játékélményt.

És ne feledjük meg arról sem, hogy a Fallout 3 Xboxon nem csak a GamePass kínálatában érhető el ingyenesen, hanem nemrégiben egy 4K-s és HDR-s ráncfelvarráson is átesett az Xbox Series X-en, tovább fokozva a látványos játékélményt.

Forrás: GameRadar

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu