Kiszivárgott a Grand Theft Auto V forráskódja és sok más Rockstar Games fájl?

Hihetetlen, ha igaz: úgy tűnik, hogy 2023-at több szivárogtatással fogjuk befejezni!

 

Olyan pletykákat hallani, miszerint a már tíz éve megjelent Grand Theft Auto V forráskódja, illetve sok bizalmas dokumentum a Rockstar Gamestől kiszivárgott, ami azok után nem olyan nagy meglepetés, ha visszaemlékezünk a tavalyi részleges forráskód-szivárgásra. Amúgy a cégnek eléggé zűrös éve volt, mert többször behatoltak a szerverekre, és tavaly a hálózatukba történő betörés miatt egy órányi játékmenet kiszivárgott a Grand Theft Auto VI-ból (és emiatt az elkövetőt egy életre egy kórházba zárták, erről is írtunk régebben), amelynek az első trailer videója is kijutott az internetre a hivatalos premier előtt.

A Twitteren a GTA Focal arról számolt be, hogy a Grand Theft Auto V forráskódja kiszivárgott, és a szivárgásban egy főleg 4 gigabájtos fájl érintett, de a teljes verzió még nem volt megtalálható, ám állítólag híresztelnek egy 200 gigabájtos fájlt, és a forráskódban 1158 alkalmazott email címe is kiszivárgott! A fájlban assetek és 3D-s modellek is vannak, és nagy eséllyel fel lehet építeni a teljes játékot, amit aztán el is lehet indítani…

A helyzeten ront, hogy nem csak a Grand Theft Auto V érintett a szivárgásban, hanem a régóta várt, de valahogy sosem elkészülő Bully 2-ről, továbbá a Grand Theft Auto VI kódjáról is szó van benne. Kiadatlan DLC-kről is szó esik, így például a Trevor-kiegészítőről, ami a Grand Theft Auto V korábbi szivárgásaiban is meg lett említve. Egy térkép is kijutott az Agentről, ami a Rockstar saját elképzelése lett volna egy titkosügynökre (de ezt a játékot hosszú évek elteltével végre hivatalosan is törölte a Rockstar és a Take-Two).

A Take-Two elkezdte törölni a linkeket, de a közösségi médián már így is terjed minden arról, amit eddig tudni lehet, és a Midnight Club 5 is meg lett említve… szóval tervek vannak.

Forrás: GameRant

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu