Co-op is lesz a Marvel’s Wolverine-ben? Mit titkol Pókember kapcsán az Insomniac Games?

Az évzárásból végül nem marad ki a ransomware támadáson átesett Sony-stúdió sem.

 

A Redditen elemezte a Visceral nevű felhasználó a kódot, ami kiszivárgott a Marvel’s Wolverine-ből. Ebben olyan utalások vannak, amik két klienset szinkronizálnak, aminek csak akkor lenne értelme, ha egy többjátékos környezetben kellene alkalmazni (különben értelmetlen lenne). Ez lenne a kérdéses kód és kommentár (utóbbi a // után):

 

// need to do a slower check against each client still connected to see if they were actually requested to warp for( ClientIterator itr = g_ClientManager.GetIterator(); itr.Loop(); itr.Next() )

uint32_t client_index = itr.GetClient()—>GetClientIndex(); uint32_t client_mask = 1 « client_index; if( (m_HeroesWarpedRequest & client_mask) != 0 && (m_HeroesWarpedResponse & client_mask) == 0 )

/ We’ve hit a client still connected who was requested to warp but has yet to respond return;

 

// Adjust the spawn matrix if both players will warp to the same location

 

A kód a fejlesztés alatt álló PC-s verzióból jutott ki, és az is eléggé korai állapotban van, ugyanis a szivárgás szerint 2026 őszén jön csak PlayStation 5-re, nem pedig 2025-re, ugyanis az Insomniac Games egy önálló Venom-játékon is dolgozik (feltehetőleg a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales méretében). De kivel állna össze Farkas? Feltehetőleg Pókemberrel, de egy másik X-Men tagot sem zárhatunk ki, hiszen a szivárgások alapján az Insomniac velük is tervez 2030-ra (és 2033-ra már egy folytatást is terveznek).

Csakhogy a Sony 2035-ig rendelkezik exkluzivitással az X-Men IP-re, úgyhogy ezeken túl mással is tervezhet. Írtuk már, hogy mi minden készülhet az Insomniac Gamesnél, de valószínűleg több Marveles cuccra lesz érdemes felkészülni. Lesz két éve a stúdiónak az állítólagos Marvel’s X-Men 2 megjelenése után, és a két rész között egy új IP-re számíthatunk. Talán a Pókember-példát követve egy X-Men karakterből készül valami (Ciklon/Vihar (itt is több nevet használtak)? Küklopsz? Deadpool?).

Szóval izgalmas dolgokra számíthatunk, ha a stúdió tartja magát a szivárgáshoz.

Forrás: WCCFTech, GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu