A Disney kitűzte, mikor jön a Star Wars: Outlaws?

Az egérbirodalom ugyanis elhintette, hogy mikor számíthatunk a Ubisoft és a Massive Entertainment játékára…

 

Eddig annyi volt a hivatalos a Star Wars: Outlaws megjelenési időszakával kapcsolatban, hogy 2024 során fog megjelenni. Tehát valamikor idén. (Lassan megszokjuk, hogy már nem 2023-at kell írni!) Aztán a Ubisoft pénzügyi eredményeiből az jött ki, hogy 2024 elején (első, második negyedév) is megjelenhetett volna, de úgy tűnik, hogy elhalasztották a megjelenést, ugyanis a Disney blogposztjában más időszak lett feltüntetve. Mi köze a Disney-nek az egészhez? Övék a Star Wars licensz, és a licenszeket osztogató LucasFilm Games is alájuk tartozik. Azért az mégis furcsa, hogy TŐLÜK hallunk konkrétumokat, nem pedig Yves Guillemot cégétől!

„És a Star Wars-rajongóknak: a Star Wars: Outlaws, a nyílt világú Star Wars-játék az év végén jelenik meg. A játékban a galaxis különböző bolygóit fedezheted fel, ikonikus és új bolygókat egyaránt. Mindent kockáztathatsz Kay Vess, egy feltörekvő gazember szerepében, aki a szabadságot és az új élet kezdetének eszközeit keresi társával, Nixszel együtt. Ha hajlandó vagy vállalni a kockázatot, a galaxis tele van lehetőségekkel,” írja a Disney.

Joggal várhatjuk a Massive Entertainment játékát, hiszen a svéd stúdió tavaly év végén az Avatar: Frontiers of Pandorával jó munkát végzett. Mivel az is egy licenszen alapuló, nyílt világú, ráadásul kurrens-gen cím volt, így nem olyan biztos, hogy a Csillagok háborújából készülő játék rövid úton lesz elfelejtve, ugyanis a Massive tovább tudja finomítani a formuláját, ami az Avatarban vette kezdetét. (Persze az sem jó, ha gyártósoros fejlesztés alakul ki; ezt a Far Cry 3 utáni részek esetében sajnos ki kell jelentenünk a franchise esetében!)

A Star Wars: Outlaws tehát 2024 végén, valószínűleg november-december tájékán fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Denuvóval; PC-n valószínűleg folytatni fogják azt, hogy Epic Games Store-on és a Ubisoft Store-on lesz megvásárolható). Amazon Luna verzió nem lesz?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu