A Grand Theft Auto V és 4 másik játék búcsúzik az Xbox Game Pass-tól! Itt a teljes lista!

Január 5-én a GTA 5 négy másik játékkal együtt kikerül az Xbox Game Passból, de a Persona 3 Reload február 2-án bekerül.

 

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy a Grand Theft Auto V (GTA 5) január 5-én távozik az Xbox Game Passból. A népszerű játék 2023. július 5-én csatlakozott a Game Pass kínálatához, így az előfizetők számára elérhető cím hat hónapos időszaka véget ér.

A szokásos gyakorlattal ellentétben, miszerint a Game Pass kiegészítésekről előre értesítést adnak, a GTA 5 felvétele a szokásos figyelmeztetés nélkül történt, így az előfizetőket váratlanul érte a bejelentés nélküli érkezés. Ráadásul a Rockstar-címek, köztük a GTA 5 is, következetesen a hónap szokásos 15. vagy utolsó napjától eltérő időpontokban távoztak, ami megkülönbözteti őket a többi Game Pass-ajánlat tipikus eltávolítási ütemtervétől.

Azok az elkötelezett előfizetők, akik már hosszabb ideje használják a szolgáltatást, előre látták a GTA 5 távozását, mivel a játék már egy hónappal korábban szerepelt az alkalmazás „Leaving Soon” szekciójában. A kezdeti várakozásokkal ellentétben, miszerint a játék az év végéig eltávolításra kerül, a GTA 5 december 31. után is elérhető maradt a szolgáltatáson.

A kezdeti találgatások szerint január 15-én távozhat, de később tisztázódott, hogy a GTA 5 már korábban, január 5-én elhagyta a szolgáltatást.

Január 5-én nemcsak a GTA 5 búcsúzik, hanem négy másik játék, nevezetesen a Garden Story, a MotoGP 22, a Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden is távozott az Xbox Game Passról. Február 2-án azonban a Persona 3 Reload is bekerül a Game Passba, amely az első napon fog szolgálni. Ez a kiegészítés a klasszikus játék újragondolását nyújtja majd, és segít enyhíteni a Persona 3 Portable távozásának hatását.

Eközben megérkezett a GTA 6 trailere is, ami a rajongóknak, akik türelmetlenül várták kedvenc nyílt világú játékuk minden egyes új frissítését, ad valamit, amire várhatnak. A Grand Theft Auto-sorozat körüli hype akkora, hogy a GTA 6 trailert több mint 90 millióan nézték meg a megjelenése óta eltelt 24 órában.

A GTA 6 trailere mostanra a legnézettebb nem zenei videó lett, és ezzel könnyedén megdöntötte a korábbi rekordot, amelyet Mr Beast YouTuber állított fel.

Forrás: Mint

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu