Cillian Murphy Golden Globe-szövegét cenzúrázhatták?! Az Oppenheimer sztárja kulisszatitkokat árult el!

MOZI HÍREK – Az Oppenheimer színésze, Cillian Murphy többek közöt látszólag azt is megerősítette, hogy Christopher Nolan nem tart székeket a forgatásokon…

 

 

Cillian Murphy még nem fejezte be a bombadobálást – mármint az ír „F-bombákét!” A színész vasárnap nyerte el a Golden Globe-on a legjobb drámai színésznek járó díjat az Oppenheimerben nyújtott alakításáért. Az otthoni nézők a cenzúrázott trágárság miatt lemaradtak a beszédének egy kulcsfontosságú részéről. „Én vagyok a világ legszerencsésebb kib***ott embere” – mondta beszédének egyik sorában, amely nem került adásba.

Az Oppenheimer-jelölés Murphy első győzelmét és második jelölését jelenti a Globe-on, miután 2005-ben a Reggeli a Plútón című filmért jelölték.

A színész a díj átvételekor régi munkatársát, Christopher Nolant (aki a legjobb rendezőnek járó Globe-ot nyerte) is méltatta. „Már akkor tudtam, amikor először léptem be egy Christopher Nolan forgatásra, hogy ez más” – mondta. „Láttam a szigor, a koncentráció, az odaadás szintjén, a színészek számára biztosított ülőhely-lehetőségek teljes hiányán, hogy egy látnok rendező és mester kezében vagyok”.

Ez utóbbi megjegyzés mintha megerősítette volna (viccből vagy komolyan) Anne Hathaway állítását, miszerint a filmrendező nem enged székeket a forgatáson.

Később a beszédében Murphy azt mondta: „Szeretném megköszönni Chrisnek és Emmának [Thomasnak], hogy 20 éven át bíztak bennem. Nagyon köszönöm.” A színésztársait is bekiabálta: „Az egyik legszebb és legsebezhetőbb dolog a színészi létben az, hogy egyedül nem tudod megcsinálni, tényleg. A leghihetetlenebb társulati szereplőgárda volt ebben a filmben. Varázslatos volt, és néhányan közülük ma is itt vannak. Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon és Gary Oldman. Köszönöm, hogy végigvittek és megtartottak ebben a filmben.”

Korábban az este folyamán Murphy kollégája, Robert Downey Jr. nyerte el a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat. Downey korábban már három Globe-ot nyert – egyet 2004-ben a Short Cuts együttesének tagjaként, egyet a legjobb férfi mellékszereplőnek sorozatban, minisorozatban vagy tévéfilmben az Ally McBealért 2001-ben, egy harmadikat pedig 2010-ben a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat – mozifilmes musical vagy vígjáték – a Sherlock Holmesért.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu