Elhunyt Cindy Morgan, a Tron és a The Fall Guy színésznője

MOZI HÍREK – Cindy Morgan a legnagyobb sikereit az 1980-as években aratta. Sokan a Golfőrültek című vígjátékban ismerték meg…

 

 

Meghalt Cindy Morgan, akit leginkább a Golfőrültek (Caddyshack) és a Tron című filmekben nyújtott szerepeiről ismertek az 1980-as évek elején. A színésznő 69 éves volt.

A Palm Beach-i seriff hivatala elmondta, hogy Morgan holttestét december 30-án találták meg floridai otthonában, Lake Worth Beachen, miután szobatársa hívta a rendőrséget.

Morgan női lakótársa, aki épp akkor tért haza, miután az ünnepek alatt távol volt, bekopogott Morgan hálószobájának ajtaján, de aznap nem kapott választ. Azonban „kellemetlen szagot” érzett a hálószobából, ezért kihívta a rendőrséget, hogy vizsgálják ki – közölte a Palm Beach-i seriff hivatalának sajtóosztálya.

Az idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Morgan feltehetően természetes halállal halt meg valamikor azelőtt, hogy a rendőrség december 30-án megtalálta a holttestét – közölte a seriffhivatal. Utoljára december 19-én látták élve.

Morgan 1980-ban a Golfőrültek című sportvígjátékban Lacey Underall szerepében vált ismertté Chevy Chase, Bill Murray, Rodney Dangerfield és Michael O’Keefe mellett.

A Golfőrültek sikerét követte az 1982-es Tron című sci-fiben, amelyben Dr. Lora Baines-t és alteregóját, Yorit alakította. Később leginkább sorozatszerepeket vállalt.

Morgan – aki 1954-ben született Chicagóban, és időjárás-előrejelzőként és DJ-ként dolgozott színészi karrierje előtt – a 80-as és 90-es években továbbra is elsősorban tévészerepekben játszott, többek között a Bring ‘Em Back Alive és a Falcon Crest című filmekben. Érdekesség, hogy feltűnt abban a The Fall Guy-ban is, amelynek rebootja – „A kaszkadőr” – éppen most készül, Ryan Gosling főszereplésével.

Forrás: LA Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu