A Sony jó hírekkel szolgál a pontokat hiányoló PlayStation Stars-tagok számára

Azok a PlayStation Stars-tagok, akik az ünnepek alatt pénzt költöttek a PlayStation Store-ban, kezdik megkapni a Stars-pontokat, amelyeket meg kellett volna szerezniük. Normális esetben a PlayStation Stars-tagok PS Stars-pontokat kapnak minden egyes PlayStation-vásárlás után.

 

Nemrégiben a PlayStation Stars-felhasználók széles körben jelezték, hogy nem kaptak Stars-pontokat a PlayStation Store-ban történő pénzköltésükért cserébe. Ez természetesen rengeteg zavart és frusztrációt okozott a PlayStation Stars-tagok körében, hiszen senki sem szeretne lemaradni a Stars-pontokról, amelyeket ingyenes játékokra vagy PlayStation Store-pénzre lehet váltani. Egyes felhasználók több száz dollárt költöttek, csakhogy cserébe nulla pontot kaptak. Szerencsére úgy tűnik, hogy a PlayStation elkezdte a megoldás bevezetését.

A Pushsquare arról számolt be, hogy a felhasználók már megkapják a Stars pontokat, amelyeket az elmúlt körülbelül egy hónapban kellett volna megkapniuk. Úgy tűnik, hogy ez inkább egy fokozatos bevezetés, mint egy általános frissítés, így ha a rajongók még mindig nem látják a Stars pontokat a fiókjukban, remélhetőleg hamarosan megjelennek. Az alatt az idő alatt, amíg a Stars-pontok hibásan működtek, rengeteg PlayStation Stars-tag vásárolt, hogy kihasználja a PlayStation ünnepi leárazásait, így ez a frissítés valószínűleg sok PlayStation-felhasználó számára jelent majd megkönnyebbülést. A felhasználók kapcsolatba léphetnek a PlayStation ügyfélszolgálattal, ha az elkövetkező napokban nem kapják meg pontjaikat.

 

Milyen jutalmakat szerezhetnek a PlayStation Stars-tagok?

 

A PlayStation Stars-tagok jelenleg olyan kiváló minőségű játékok választékára válthatják be Stars-pontjaikat, mint a Stardew Valley, a Cuphead, a Risk of Rain, az Exit the Gungeon és még sok más játék. A korábban felsorolt játékok mindegyikéhez legalább 2500 pontra van szükség, így a játékosoknak rengeteg pontot kell félretenniük, hogy ingyenesen feloldhassák őket.

Emellett a PlayStation Stars-tagok Stars-pontokat válthatnak bolti kreditre, amihez 1250 pontra van szükség 5 dollárért vagy 5000 pontra 20 dollárért. A felhasználók nagyjából tíz pontot kapnak minden egyes, a PlayStation Store-ban elköltött dollárért. Alternatívaként a felhasználók „Kampányok” teljesítésével is szerezhetnek pontokat, amelyeket bizonyos játékok megvásárlásával vagy lejátszásával lehet teljesíteni. Egyes kampányok digitális gyűjteményekkel is jutalmazzák a játékosokat. A January 2024 digitális gyűjthető tárgyai közé tartozik egy retro ebéddoboz, egy hógömb és még sok más. A PlayStation Stars program azonban nem az egyetlen előny, amelyet a PlayStation-felhasználók kihasználhatnak.

A PlayStation Plus-tagok a January 2024-ben számos többjátékos játékot élvezhetnek ingyenesen. Ebben a kínálatban olyan címek szerepelnek, mint a Dead by Daylight, a The Elder Scrolls Online, a The Division 2, a Civilization 6, a For Honor és még sok más.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu