Stranger Things: megerősítette az egyik színész a 4. évadból, hogy nem tér vissza az 5.-ben [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Nem hívtak vissza telefonon” – ezzel a mondattal erősítette meg 4. évad egyik legemlékezetesebb új karakterét alakító színész, hogy nem tér vissza a várva várt Stranger Things 5. évadában.

 

A Stranger Things 5. évada egy új karaktert veszít a 4. évadból, Eduardo Franco megerősítette, hogy nem fog visszatérni a szerepébe. A Matt és Ross Duffer által készített Netflix-siker 2016-ban jelent meg először, a 4. évad pedig új utakat tört be, és nézettségi rekordokat döntött a 2022-es megjelenésekor. A Stranger Things szereplőgárdája minden új évaddal tovább bővül, Franco a 4. évadban csatlakozott az újonc Argyle szerepében, és gyorsan a közönség kedvencévé vált.

A Stranger Things 5. évadjára való várakozás közben Franco a Steve Varley Show-ban adott interjúban megerősítette, hogy nem fog visszatérni Argyle szerepében a következő epizódokban.

Mivel az 5. évad forgatása már elkezdődött, és az évadot a sorozat utolsó évadának szánják, Franco megjegyzései arra utalnak, hogy a nézők talán utoljára láthatták Argyle-t. Nézd meg Franco teljes kommentjét alább:

„Ezt nagyra értékelem. Jó hallani, hogy aggódtok, érted, mire gondolok? De igen, soha nem kaptam egy telefonhívást sem, szóval igen, azt hiszem, ennyi volt”.

 

Argyle Stranger Things 5. évados távolléte jó dolog?

 

Argyle a 4. évadban kiemelt szerepet kapott, Jonathan Byers (Charlie Heaton) legjobb barátjaként és a Surfer Boy Pizza kiszállítójaként. Bár Franco karaktere volt felelős a 4. évad legviccesebb pillanatai közül sokért, a sorozatnak az utóbbi években egyre nagyobb problémát jelentett, hogy a szereplőgárda felduzzadt. A Stranger Things 4. évadának kritikái általában nagyon pozitívak voltak, de néhány kritikus kiemelte, hogy a sorozat nehezen tudta egyensúlyba hozni a sok karaktert és a hozzájuk tartozó íveket.

Bár Franco nem tér vissza, megerősítették, hogy Linda Hamilton színésznő új karakterként csatlakozott a Stranger Things 5. évadának szereplőgárdájához.

Franco Argyle emlékezetes alakításával könnyedséget hozott a sorozatba, de a karakter végül kevésbé fontos, mint az olyan figurák, mint Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp), Jonathan, Nancy (Natalia Dyer) és az alapcsoport többi tagja. Ha Argyle hiánya a főszereplők számára koncentráltabb történetet és íveket jelent, az talán a legjobb lesz.

Az 5. évad várhatóan egy jelentős időugrást fog tartalmazni a Stranger Things 4. évadának fináléja után, a cselekmény nagy része ezúttal Hawkinsban játszódik. Mivel Argyle Kaliforniában él, érthető, hogy miért nem vesz részt egy Hawkinsra koncentrálóbb történetben. Ettől függetlenül Argyle olyannyira kiemelkedő volt, hogy jó lett volna, ha legalább valamilyen cameo-t kap, mielőtt a Stranger Things véget ér.

Forrás: Steve Varley Show/ YouTube

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu