PlayStation: filmadaptáció készül az egyik legsikeresebb PS4-exkluzív játékból!

MOZI HÍREK – A Screen Gems és a PlayStation Productions már készíti az Until Dawn adaptációját.

 

 

Nem mindennap jelentenek be videójátékokon alapuló filmeket. Ám úgy tűnik, a PlayStation eltökélt szándéka, hogy számos IP-jét adaptálja a nagyvászonra. Ebben az esetben a jövőben mozikba kerülő cím az Until Dawn lesz. Ez egy, a Supermassive Games által fejlesztett PS4-exkluzív játék, amely igen sikeres. Hiszen több millió példányban kelt el. Az alábbiakban eláruljuk a leendő horrorfilm részleteit.

A The Hollywood Reporter exkluzívan számolt be arról, hogy készül egy Until Dawn film. A Screen Gems és a PlayStation Productions felel a produkció megvalósításáért, de még számos részletet is érdemes tuni.

David F. Sandberg, a Shazam! rendezője elhagyja a szuperhősfilmeket, hogy visszatérjen a horror műfajába, és ő lesz az egyik fő felelőse ennek az adaptációnak, hiszen minden jel arra mutat, hogy ő fogja rendezni ezt az alkotást.

Másrészt Gary Dauberman is részt vesz majd az Until Dawn filmben. Jelenleg ő írja a forgatókönyv legújabb változatát. Ő olyan valaki, akinek nagy tapasztalata van a horrorban. Hiszen ő írta az It, az Annabelle és a The Nun forgatókönyvét is. A Screen Gems szerint ez egy „szerelmes levél a horror műfajához.” Az eredeti játék 2015-ben jelent meg. Bár további részleteket nem árultak el a filmről, az biztos, hogy a mozikban való bemutatására még néhány évet várnunk kell.

 

Miről szól a PlayStation nagy sikere, az Until Dawn?

 

Gamerek ezrei dicsérték már az Until Dawnt, hiszen egy interaktív horror-videójátékról beszélünk, ami már eleve eléggé filmszerű. Ha azonban nem tudod, miről szól a Supermassive Games által fejlesztett alkotás, akkor tudnod kell, hogy egy nyolc barátból álló csapatról szól, akik egy hegyi kunyhóban találkoznak. Ott egy tragikus baleset egy sor következményt indít el, amivel mindannyiuknak szembe kell nézniük. Mindez hamarosan élet-halál kérdésévé válik… hogy ki él vagy hal, az már ez a döntéseiteken, a képességeiteken és a Pillangó-effektuson múlik.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu