Marvel’s Spider-Man 2: megtudtuk, mikor érkezik a New Game+ frissítés

Az Insomniac Games fejlesztőiről talán így leszállhatnának azok az emberek, akik úgy vélik, hogy a fenyegetéssel bármit is el tudnak érni, ugyanis a zaklatással nem a sürgetés az eredmény, hanem inkább csak az idegekkel játszanak ezek a „kedves” illetők.

 

Az Insomniac Games a Twitteren közölte, hogy a Marvel’s Spider-Man 2, ami jelenleg csak PlayStation 5-re érhető el (és a PC port fejlesztése március végéig befejeződhet; megjelenése valamikor nyáron, esetleg ősszel lesz, mert a Sony nem fogja elsietni), nemsokára megkapja a New Game+ frissítést. Általában ez azt jelenti, hogy a második végigjátszást az elsőben összeszedett képességekkel és felszereléssel kezdhetjük el, cserébe pedig ellenfeleink is jóval erősebbé válnak mint amit az első végigjátszás során tapasztalhattunk.

Nem lesz ez másképp most sem, de a stúdió nem csak ennyivel intézi el a március hetedikén érkező tartalmi frissítést. A New Game+ update ugyanis emellett új kosztümökkel is bővíteni fogja Peter Parker és Miles Morales játékát, és más újdonságokra is számíthatunk. Erről viszont részletesebben nem tudunk mit mondani, ugyanis a stúdió a megjelenéshez közelítve fog csak további részleteket közölni, és találgatni nem sok értelme van ebben a pillanatban. Egy hónap nem sok idő, és talán két-három hét múlva a stúdió már mindent el fog mondani. Ezeket a tartalmakat minden bizonnyal alapból meg fogjuk kapni a PC portban, mert általában a játék teljes kiadását szokták áthozni a Steamre vagy az Epic Games Store-ra (már az első fecske, a Horizon Zero Dawn is ezt követte).

Szóval a fejlesztőknek tényleg kellett egy kevés idő, amit meg lehet érteni abból a szemszögből is, hogy nekik ugye az év végén volt egy komolyabb ransomware támadásuk, és így például arról is írtunk korábban, hogy az Insomniac Games milyen játékokat tervez kiadni a következő 6-7 év során (és lesz valami új IP is, nem csak a Marvel IP-it fogja a csapat feldolgozni).

Forrás: Gematsu, Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu