A Microsoft egyik vezetőjét is lenyűgözte az Apple Vision Pro!

TECH HÍREK – Hiába a 16 órán át tartó utazás Seattle-ből Dubaiba, az illető kifejezetten szórakoztatónak találta a repülést az Apple AR-headsetének köszönhetően.

 

A Microsoft Word vezetője, Omar Shahine demonstrálta, hogy egy hosszú, fárasztó repülés során is bátran viselhetjük hosszabb távon az Apple Vision Pro-t, holott annak akkumulátora 2-3 óra alatt lemerül. Shahine az Emirates egyik Boeing 777-es repülőgépén tette meg az utat Észak-Amerikából a Közel-Keletre, és a kabinját egy hatalmas kijelzővé változtatta az Apple készülékével. Imádta az élményt, könnyedén csatlakozott a Wi-Fi-re, és leesett az álla a technológia nyújtotta élménytől. (Üzleti osztályon utazott, ebből adódóan jóval több helye volt, és alapból a repülőgépen egy 23″-os kijelzőt használhatna!)

Bár a repülőgépeken a szórakoztató szolgáltatások minősége javult az évek folyamán, azért mégis legyőzhetetlennek tekinthetjük a korlátlan, három dimenzióban átélhető kijelzőt a médiafogyasztás, vagy az internet böngészése során. Ez lehet a jövő, de addig még sokat kell várnunk, ugyanis az Emirates sem fogja megtenni, hogy mindegyik gépét felszereli egy halom Apple Vision Pro-val, amit azért Shahine is kritizált.

Szerinte a headset hosszabb távon kényelmetlenné válik (ebben igaza van, ugyanis az Apple Vision Pro eléggé súlyos hardvernek nevezhető), és reméli, hogy hosszabb távon hozzá tud szokni, mert a szemeit is kissé megterheli. Szóval nincs 10/10-es véleménye a cupertinói techóriás új, minimum 3500 dollárt kóstáló hardveréről, viszont a kritikája többnyire megegyezik azzal, amit mások is hangoztattak már. Ez az Apple számára lesz hasznos, mert így valóban látni fogja, hogy mely területeken kell a következő (a pletykák szerint olcsóbb, budget árfekvésű) verzióban javítania.

Érdekesség, hogy Shahine szerint az Apple Vision Pro olcsóbb mint a 77″-os OLED TV-je, a vevőkészülék, a hangszórók, illetve az Apple TV, de mégis sokkal jobb, többre képes, illetve szórakoztatóbb. Ebben igaza van, és hozzá lehet még tenni azt is, hogy sokkal hordozhatóbb az Apple kütyüje!

Forrás: WCCFTech, Luxury Launches

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu