Gundam Breaker 4: Gunpla-építősdi [VIDEO]

A Crafts & Meister és Bandai Namco játékában a Gundam sorozatokból ismerős mechák replikáját (Gunpla) építhetjük fel.

 

A Gundam Breaker 4-ből nem csak fizikai verzió lesz, hanem egy korlátozott példányszámban elérhető gyűjtői kiadás is, amit 90 dollárért (36 ezer forintért) értékesítenek a Bandai Namco Entertainment Store-on, amelyben a Gunbarrel Strike Gundamból egy modellkészletet kapunk egyedü matricákkal, alkatrészekkel és variánsokkal, ugyanis valóban építkezni lehet a franchise legújabb részében.

Mint egy feltörekvő gunpla hobbisták, a játékosok képesek lesznek saját mecha alkotásaikat a Gundam sorozat több mint 250 ikonikus Mobile Suitjának alkatrészeinek felhasználásával összeilleszteni, majd egy virtuális csatatéren tesztelni alkotásaikat akár három játékossal a kooperatív többjátékos módban. Harcoljunk a küldetésekben, csapkodjunk, vágjunk és lőjünk át az ellenséges mechák hordáin, törjük le az alkatrészeiket, hogy összegyűjthessük és fejlesszük az építményeket. A Gundam Breaker 4 egy teljesen új funkciót vezet be a sorozatba, ahol a játékosok két különböző fegyvert használhatnak majd egyedi kombókhoz, miközben a legjobb alkatrészeket keresik a tökéletes gunpla megépítéséhez. A csaták között a játékosok hozzáférhetnek egy robusztus mecha garázshoz, ahol új alkatrészekkel, valamint festékkel, matricákkal testre szabhatják alkotásaikat, hogy a Gundam-rajongók számára tökéletes mecha-kifejezést alkossanak.

Miután a játékosok befejezték Gunpla-juk építését, lehetőségük van arra, hogy azt offline és online küldetések széles választékába vigyék. Győzzük le a bossokat, vagy szálljunk szembe az ellenséges mechák hordáival, hogy új alkatrészeket és képességeket szerezzünk. A Gundam Breaker 4 másik vadonatúj, egyedi funkciója a dioráma mód. Készítsünk bonyolult forgatókönyveket különböző hátterekkel, környezeti elemekkel és speciális effektekkel, majd helyezzük el bármelyik gunpla alkotást, hogy tökéletes pózba állhassunk a rendkívül jól mozgó modellekkel. Ezeket meg is oszthatjuk az interneten.

A Gundam Breaker 4 2024 során jelenik meg PlayStation 5-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. A megjelenés előtt lesz egy zárt hálózati teszt is. Xbox Series és Xbox One verzióról nincs tudomásunk, feltehetőleg azért, mert Ázsiában az Xbox nem vetette nagyon (még?) meg a lábát.

Forrás: Gematsu, Bandai Namco

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu