Star Wars: Battlefront Classic Collection: új platformokon a két eredeti játék [VIDEO]

Nem, nem a 2010-es években megjelent két Star Wars: Battlefrontról van szó, hanem a 2000-es évek derekán kiadott párosról!

 

Az Aspyr mostanában nem csak a Tomb Raiderrel foglalkozik (pletyka formájában már beszámoltunk arról, hogy a negyedik rész, azaz a tomb Raider: The Last Revelation is remastert kaphat), hanem a Csillagok háborúja IP-ben is nyakig benne van. A cég bejelentette, hogy érkezik a Star Wars: Battlefront Classic Collection. Az első részhez megkapjuk bónusz pályaként Jabba kastélyát, a másodikban pedig Bespin: Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel, illetve Yavin 4: Arena pályák is felbukkannak. A második részben két bónusz karakterre is számíthatunk Asajj Ventress és Kit Fisto személyében, így tartalmilag kissé bővített a pakk.

A Star Wars: Battlefront sztori módjában az első hat film ikonikus csatáit élhetjük át, a második részben Darth Vader 501. légiójának birodalmi rohamosztagosainak felemelkedéséhez csatlakozhatunk. Akár hatvannégyen is megmérkőzhetünk online egymással (feltehetőleg a kurrens-gen konzolokon és PC-n), és ikonikus járműveket (AT-ST-k, AT-RT-k) is vezethetünk, de nem maradnak ki a legendás csillaghajók (TIE fighterek, X-Wingek) sem, amikkel légi csatákat vívhatunk. A Hero Assault ki lett bővítve, így az összes „földi” pályán (Death Star, Kashyyyk, Kamino, Naboo) játszhatjuk, amire eddig nem volt mód. Mace Windu, Yoda, Luke Skywalker is az irányítható hősök között van, de a rosszfiúk sem maradnak el, így Darth Maul, Grievous tábornok, vagy például Darth Vader is bevethető a küzdelmek során.

Sokat nem is kell már várni a Star Wars: Battlefront Classic Collectionre, ami ráadásul cross-gen lesz. Március 14-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. A Pandemic Studios által fejlesztett két játék eredetileg 2004-ben és 2005-ben jelent meg (konzolokon PlayStation 2-re és Xboxra), így érthető, hogy modern platformokra is kiadják. Vajon később a DICE játékpárosa is hasonló újrakiadást kap…?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu