Shin Megami Tensei V: Vengeance: multiplatformmá válik az Atlus RPG-je [VIDEO]

Eredetileg ugyanis csak a Nintendo Switch-re jelent meg a Shin Megami Tensei (és arra is már elég rég, 2021 novemberében).

 

A sorozat legújabb címe, a Shin Megami Tensei V: Vengeance lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes egészében élvezzék a Shin Megami Tensei V történetét egy új, az eredetiben még el nem mesélt történettel. Az új területekkel, démonokkal és zenékkel masszívan kibővített Shin Megami Tensei V: Vengeance könnyebben hozzáférhető játékmenetet, továbbfejlesztett harcrendszert, új démonélményeket és nagyobb terepfelfedezést kínál. Amikor a modern kori Tokióban egy szörnyű gyilkossági helyszín elállja a főhős hazafelé vezető útját, egy nem tervezett kitérő következtében eltemetik és eszméletét veszti. Egy apokalipszis által feldúlt pusztaságban találja magát, amelyet most Da’atnak hívnak. Mielőtt vérszomjas démonok követelhetnék az életét, egy megmentő bukkan fel, és egyesülnek, hogy egy hatalmas lénnyé váljanak, aki se nem ember, se nem démon: Nahobino.

A Shin Megami Tensei V: Vengeance egy teljes értékű RPG-t nyújt, amelyet a meglévő és az új rajongók is élvezhetnek. A játék elején a játékosok két út közül választhatnak: a Shin Megami Tensei V-ben elmesélt történet, a Canon of Creation (A teremtés kánonja), vagy az újdonság, a Canon of Vengeance (A bosszú kánonja). Ez a drámai új bosszútörténet vadonatúj karaktereket, a démonok rejtélyes csoportját, a Qadištu-t, egy új dungeont és egy új térképet mutat be, amelyet felfedezhetünk. Emellett az eredeti Shin Megami Tensei V harcrendszere, a démonok összeolvadása és a pályák felfedezése továbbfejlődött és kibővült a sorozat legújabb darabjában.

Az eredeti Shin Megami Tensei V-ből eddig több mint egymillió példányt adtak el. A nagy sikerű játék minden szempontból fejlődött, beleértve a rendszereit és a forgatókönyvet is, és több modern platformon is elérhető lesz. A Canon of Vengeance követi a Shin Megami Tensei V forgatókönyvét, de drasztikusan megváltozik a játék második felétől, és a végkifejlet teljesen más lesz. A harcrendszer, a démonfúzió és a terepfelderítés is mélyrehatóan fejlődött az új elemek hozzáadásával. A játékot azok is élvezhetik, akik már játszottak az SMT V-vel, és azok is, akik először játszanak ezzel a sorozattal.

A Shin Megami Tensei V: Vengeance június 21-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store, a Denuvo használata garantált), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Az előrendelések február 27-étől kezdődhetnek.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu