Zombie Army VR: a Rebellion a virtuális valóságba viszi a zombikat [VIDEO]

A Rebellion Developments és az XR Games VR-ba helyezi a zombiirtó belső nézetes lövöldözést.

 

A Zombie Army franchise-ot először viszi el a Rebellion virtuális valóságba. A játékban a VR-headset segítségével átélhetjük a zombi apokalipszis félelmét, izgalmát és hátborzongató feszültségét. A Zombie Army sorozat történetét követve a Zombie Army VR-ban a Deadhunters egyik tagjaként térünk vissza a terepre. Ez egy elit osztag, amely a zombiháború bűnözőire vadászik. A lebombázott Nürnberg közelében élőhalott hordák között küzdjük át magunkat, és segítünk Hermann Wolffnak, a Deadhunterek legendás vezetőjének megtalálni szétszórt családját, és harcolni azért, hogy megszabadítsuk Európát a zombi apokalipszistől.

A VR új szintre emeli a Zombie Army-sorozat körömrágó akcióját. Használjuk kezeinket, hogy célozzunk a puskánk célzókészülékével, és állítsuk be a tökéletes lövést lőtávolságon belül. Amikor a dolgok közelebb vannak, használjuk mindkét kezünket egymástól függetlenül a pisztolyok és géppisztolyok kettős használatához. Az újratöltési gyakorlatokat is el kell sajátítani, miközben az élőhalottak tömegei minden oldalról támadnak. Az idegesség leküzdése és a nyomás alatti működés kulcsfontosságú lesz a sikerhez. Ahhoz, hogy az élőhalott csapást visszaküldjük a mélységbe, autentikus második világháborús fegyverek arzenálja áll majd rendelkezésünkre. Köztük mesterlövészpuskák, géppisztolyok, pisztolyok és még sok más fegyver lesz még. Tapasztali pontokat is gyűjteni kell, hogy a Deadhunterünk szintjét növeljük, miközben a zombiktól hemzsegő 1940-es évek Európája ellen harcolunk, és fegyvertuningoló készleteket használhatunk, hogy módosíthassuk a fegyvereink hatótávolságát, pontosságát, hatótávolságát és lőszerkapacitását.

A franchise-ra jellemző röntgenes vágóképek sem maradnak el, amikor valakit szépen fejbe tudunk lőni például. A játékot nem kizárólag egyedül, hanem kooperatívan egy barátunkkal is játszhatjuk. A Meta Quest és a PC-s VR készülékeken a bHaptics és a Forcetube támogatott. A könnyebb hozzáférhetőségi opciói között a színvakságra vonatkozó, továbbá a hanggal, forgatással kapcsolatos beállítások is rendelkezésre állnak majd.

A Zombie Army VR 2024-ben jön PlayStation VR2-re, SteamVR-re, Meta Quest 2-re, Meta Quest 3-ra, illetve Meta Quest Pro-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu