Baldur’s Gate 3: a fejlesztők azt kérik, hogy ne fenyegessük őket!

A Larian Studios kiadásért felelős igazgatója szerint a fenyegetések és a toxikus megnyilvánulások a Baldur’s Gate 3 fejlesztők és a közösségért felelős csapatok irányába nem vezet semmire.

 

Nemrég megjelent a Baldur’s Gate 3 hatodik patche, és sok hibát és bugot hozott magával. Ezen dolgozik a belga stúdió, de egy másik dolgot is elrontott, amit eddig csak felületesen említettünk meg a hírekben. A Script Extender is hibázik az új frissítéssel. Ez ahhoz szükséges, hogy a Baldur’s Gate 3 legtöbb modját futtatni lehessen. Erre jött egy gyors javítás, de a hotfix is elrontott pár dolgot.

Csakhogy nem mindenkinek tetszett a szituáció, és előjöttek a túlzottan kritikus, és eszetlenül fenyegetőző hangok. Ezt elégelte meg Michael Douse, a Larian kiadásért felelős igazgatója, aki a Twitteren szólalt fel a túlzottan kritizáló játékosok ellen: „Hamarosan részletesen beszélni fogunk arról, hogyan fog kinézni a modtámogatásunk. A megjelenés óta dolgozunk rajta. Mint mindig, ezt is a magunk módján fogjuk megvitatni a közösségünkkel. A fejlesztőink és közösségi csapataink elleni fenyegetések és a mérgező kommentek csak ártanak a beszélgetésnek. Kérlek, hagyjátok abba. Ez egy olyan játék, amely nagyon rövid idő alatt [körülbelül 2 millió] játékosról jóval 10 fölé emelkedett, így természetes, hogy a beszélgetés zavarosabbá és összetettebbé válik. De ahhoz, hogy a párbeszéd ugyanolyan szintű maradjon, meg kell érteniük az embereknek, hogy ezek a beszélgetések időt vesznek igénybe. Ha valóban tudni akarsz dolgokat a játékról, kérlek, ne forgácsold le azokat az embereket, akik mindannyiunkat összekötnek.

A közösségünk 99,9%-a az abszolút legjobb, és nekik köszönhető – hála istennek -, hogy a közösségi csapatom kitart. De azt hiszem, elkerülhetetlen volt, hogy ha van egy város, néhány rossz tojás tüzet gyújt. Csak akkor lehetünk közel, ha közel tudunk dolgozni. Ha ez nem megy, és távolságot kell vonnunk, az tényleg szívás lesz mindenkinek, különösen nekünk és mindenképpen nektek. Kérem, segítsen nekünk abban, hogy a több millió érintett és hűsítő ember érdekében dolgozhassunk,” írta Douse.

Forrás: PCGamer,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu