Nagy csinnadratta nélkül érkezik több új termék is az Apple-től?

TECH HÍREK – Többek között az OLED kijelzőt használó iPad Pro is állítólag a hét során el fog rajtolni mindennemű rendezvény nélkül.

 

A Bloombergnek író Mark Gurman arról beszélt, hogy a cég nem tervez külön rendezvényt az OLED iPad Pro és az M3-as Mac modellek számára, és csak egy sajtóközleménnyel elintézi ezek rajtját. A MacRumors a forrásaira hivatkozva hozzátette, hogy valamikor a héten ezek a termékek már kaphatóak lesznek. Nem tudni, hogy mikkel rukkol elő a cég, de az OLED iPad Pro modelleken túl két iPad Air jöhet M2-es chippel, és a fejlettebb, 3 nanométeres M3-as chippel felvértezett MacBook Airre is számíthatunk. Ha lesz valamilyen rendezvény számukra, akkor annak megrendezése előtt egy héttel kiküldi a meghívókat. És ilyen időszakban az Apple gyakran tart műsort, de a sajtóközleményes megjelenésben is tapasztalt a cupertinói cég.

Az OLED iPad Pro kinézetre is alaposan áttervezett lesz, ugyanis az Apple méretben nagyobbá szeretné tenni azt. Emellett a cégtől várhatunk még új iPhone 15 színekre, tavaszi témájú tokokra és kiegészítőkre az iPhone és az Apple Watch számára, de egy új Magic Keyboardot is elhozhatnak az iPad Pro számára. A Supercharged két forrása alapján írja azt, hogy az Apple boltjaiban komoly frissítés jöhet, így a belső dekorációk megváltoztatása mellett a bannereket lecserélik, illetve új, kipróbálható termékek jutnak el az üzletekbe.

A sajtóból (és a YouTube-ról) többen is időpontra mennek az Apple-höz, ugyanis a cég vagy odaadja az új termékeket, vagy tájékoztatja őket az embargó lejártáról. Az Apple boltjai március 7-én éjszaka lesznek átalakítva, és a sajtó korábban kap tájékoztatást. Van egy olyan pletyka, hogy az iPad Pro modellekben már az M4-es chipet alkalmazhatja az Apple, de ez nem tűnik reálisnak.

A cég tehát ezúttal nem valószínű, hogy közvetítés formájában indítja el az új eszközeit, de a sajtó mindenféleképpen tájékoztatást (és tesztelési lehetőséget) kap.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, MacRumors, Supercharged

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu