Monster Jam Showdown: szörnyverdák a Milestone-tól [VIDEO]

Újabb műfajban próbáltatja meg magát az olasz stúdió.

 

A Monster Jam Showdown a legmodernebb technológiát használja az élethű, aprólékosan részletezett környezetek, valamint a példátlan világítási és fizikai rendszer létrehozásához. Az Unreal Engine 5 erejével a Milestone képes volt növelni a játéklehetőségeken, és arra törekszik, hogy olyan teljes értékű élményt nyújtson, amely képes a játékosoknak a Monster Jam minden előnyét, és még annál is többet nyújtani. Amellett, hogy a játékosok a hivatalos versenyek minden akcióját élvezhetik, ikonikus monster truckokat (szörnyverdákat) vezethetnek majd egyedi környezetben különböző eseményekkel szembesülve, amelyek olyan nagy és hangos szórakozást nyújtanak, mint maga a sport.

A Monster Jam Showdown összesen 66 hivatalos Monster Jam teherautót tartalmaz majd (40 az alapjátékban lesz benne, 26 pedig ingyenes vagy fizetős DLC-ként lesz elérhető), és több mint 140 feloldható és alkalmazható festést. Annak érdekében, hogy a Monster Jam élő eseményeinek hű reprodukcióját hozzák létre, a rajongók mindhárom helyszínkategóriában, azaz amerikai futball-pályákon, baseball-stadionokban és gyorsulási pályákon versenyeznek majd,változatos élményeket nyújtva a négyszögletes, gyémánt és ovális elrendezésű pályák között.

Ezen túlmenően a játékosok három eredeti környezetben vezethetik majd kedvenc Monster Jam teherautóikat, amelyeket az amerikai természet ihletett: a Death Valley kopár sivatagjában, Colorado lenyűgöző erdeiben és folyóiban, valamint Alaszka téli, vad hegyeiben. Az olyan hivatalos versenyektől kezdve, mint a fej-fej mellett versenyzés és a freestyle, egészen a speciálisan kialakított eseményekig összesen 10 különböző játékmód biztosítja majd az arcade élmények robusztus keverékét online és offline, beleértve az osztott képernyős játékokat is. Az 1500 lóerős mechanikus gépek uralásának érzését és izgalmát azonnal átadandó, a Monster Jam Showdown arcade játékmenetet, valamint átfogó és testre szabható vezetési segédleteket kínál majd, így mindenki belevetheti magát a Monster Jam igazi szellemébe, könnyedén végrehajtva hatalmas manővereket és dinamikus mutatványokat, miközben szétzúzza a versenytársakat. Ugyanakkor a Milestone technológiája és szakértelme biztosítja majd a valósághű fizikát, hogy megközelíthető, de mégis kifizetődő élményt nyújtson.

A Monster Jam Showdown idén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu