Amerzone: The Explorer’s Legacy Remake: Benoit Sokal másik hagyatéka [VIDEO]

Nem csak a Syberia köthető a már elhunyt művész nevéhez, de kérdés, hogy ki játszott akkoriban az 1999-ben megjelent kalandjátékkal?

 

Az Amerzone: The Explorer’s Legacy is Benoit Sokal nevéhez köthető, és az ebből készülő remake ismét magával ragadja a játékosokat a remek történetmeséléssel és a lenyűgöző látványvilággal. Az Amerzone modern változata újra fel fogja ébreszteni a nosztalgiát, miközben friss, izgalmas kalandot kínál. A játék huszonöt éve történt debütálása óta beírta magát a játéktörténelem évkönyveibe, és világszerte elvarázsolta a játékosokat gazdag történetével és lélegzetelállító művészetével. A több mint egymillió eladott példányszámmal (akkoriban ez nem volt alacsony, ugyanis a 90-es évek végén a játékipar mérete sokkal kisebb volt!) a kalandjáték műfajára gyakorolt hatását bizonyítja, kitörölhetetlen nyomot hagyva minden korosztályban.

A természet által visszahódított titokzatos latin-amerikai birodalomban játszódó remake egy olyan vizuálisan lenyűgöző odüsszeiát ígér, amely semmihez sem hasonlítható. Egy titkokkal és csodákkal teli világban kalandozunk, ahol minden sarkon kalandok várnak. Egy legendás felfedező utolsó kívánságát teljesítő merész újságíróként megfejtjük Amerzone rejtélyes múltjának rejtélyeit. Merüljünk el mélyen ennek az elfeledett földnek a szívében, navigáljunk az ősi romok között, és nézzünk szembe az eszet és elszántságot próbára tevő rejtvényekkel. Vajon meg tudjuk-e fejteni az igazságot a mítikus Nagy Fehér Madarak mögött?

Az Amerzone: The Explorer’s Legacy nem csupán egy egyszerű remake, hanem egy időtlen klasszikus újragondolása lesz. A megújult rejtvényekkel és vadonatúj kihívásokkal büszkélkedő változat friss és izgalmas játékélményt ígér. Lépjünk kapcsolatba lenyűgöző karakterekkel, akiknek mindegyike saját, lenyűgöző történettel és indítékkal rendelkezik, miközben a múlt hibáinak kijavítására és egy új örökség megteremtésére törekszünk.

Fedezzünk fel egy ősi, évek titkaiból épült földet, merüljünk el a valósághű környezetekben. Az eredeti játékhoz hű, de új funkciókkal gazdagított forgatókönyvben találjunk nyomokat, nézzünk szembe a nehéz rejtvényekkel, és oldjuk meg a Nagy Fehér Madarak ügyét. Fedezzük fel a mély háttértörténettel és kidolgozott tervekkel rendelkező embereket, tanulmányozzuk az elvárásaikat és javítsuk ki a múlt hibáit.

Az Amerzone: The Explorer’s Legacy Remake idén érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. A játékot a Microids adja ki és annak párizsi stúdiója fejleszti.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu