Demót fog kapni a Stellar Blade, néhányan ki is próbálhatták!

Egy rövid ideig játszható volt a Shift Up játékának kipróbálható verziója.

 

A PlayStation Game Size és a Wario64 Twitter-fiók is arról számolt be, hogy a PlayStation Store-on felbukkant egy demó a Stellar Blade-ből, ami kb. 16 gigabájtos volt. Néhány PlayStation 5-tulajdonos szerencsés volt, ugyanis elég korán le tudta tölteni a kipróbálható verziót, de a Sony látta, hogy hiba van a rendszerben, és rögtön megvonta mindenkitől a licenszet, azaz a hozzáférés jogát. Most már hiába látogatunk el a demó oldalára, az egy hibaüzenetnél többet nem ad…

A Sony ezzel megerősítette, hogy a demó már készen áll, és valaki túl koránra időzíthette azt (talán egy hónappal elnézték a dátumot), így hiába szüntették meg a hozzáférést, hamarosan ismét fel fog bukkanni a PlayStation Store-on 2024 egyik leginkább várt akciójátékának demója. Kim Hyung-Tae, a Shift Up vezérigazgatója és a Stellar Blade rendezője korábban ezt mondta a játékmenetről:

„Amikor az akcióról volt szó, azzal az ötlettel indultunk, hogy „ki akarjuk fejezni mindazt, amit egy női karakter kardforgatás közben megtehet”. Azt is szeretnénk, hogy ez szórakoztató legyen, gyors és mutatós mozdulatokkal. De nem akartunk olyan egyoldalú csatákat, amelyekben a játékos egyszerűen csak pazarolja a képességeit, ezért olyan egyensúlyt teremtettünk, ahol az ellenség mozgását alaposan fel kell mérni. Az elején főként kombókkal fogod legyőzni az ellenséget. De ahogy haladsz előre, más játékmechanizmusok is megjelennek majd, például az ellenséges támadásokra olyan akciókkal válaszolsz, mint a tökéletes hárítás vagy a tökéletes kitérés. A játék második felében bevezetjük az organikus interakciókat, ahol a játékos az eddig megszerzett képességek és energia felhasználásával harcol. Úgy gondolom tehát, hogy ez egyfajta akciójáték, amely erőteljes stratégiai élvezetet nyújt. Ráadásul kellemes és üdítő akciókat, valamint szörnyenként eltérő, eredeti akciókat is megtapasztalhat a játékos.”

A Stellar Blade április 26-án fog megjelenni PlayStation 5-re három grafikus móddal (Performance: 60 FPS a cél, Quality: 4K felbontás a cél, Balanced: a kettő között manőverezik).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu