Spider-Man: The Great Web: szivárgó részletek a törölt Insomniac-játékból [VIDEO]

A játékban Spider-Gwen is játszható lett volna… ha a projekt megvalósult volna.

 

Az Insomniac Games dolgozott egy kooperatív, többjátékos Spider-Man játékon, amiről hosszú ideig hallottunk pletykák formájában, de a Sony úgy döntött, hogy az élő szolgáltatásos (live service) elképzelésük túlzottan nagyratörő volt, így egy kicsit meghátrált. Ennek itta meg a levét ez a játék is, de a Naughty Dog is dobhatta ki a The Last of Us Online-t. Az Insomniacot ért nagy ransomware támadás következtében viszont a stúdió projektjei közül sok részlet kijutott az internetre.

Ilyen volt a Spider-Man: The Great Web is, amihez még egy trailert is készített az Insomniac. Ez kiszivárgott, mi pedig beágyaztuk, és ha esetleg törölteti a Sony a YouTube-ról, egy letöltő linket is beraktunk, úgyhogy mindenféleképpen megtekinthető a trailer, ami alapján ki lehet jelenteni, hogy a játék a fejlesztése vége felé tartott, és talán már a megjelenéshez is közel volt. A Marvel’s Spider-Man páros alapjaira építkezett, hasonló látványvilággal és harcokkal, illetve az ismerős helyszínekkel.

Egy ötfős co-op PvE játék lett volna, és mindenki eltérő pókicát irányíthatott volna. Felbukkant volna az első karakter a Pókverzumból Spider-Gwen (=Ghost-Spider, Spider-Woman) formájában, és nem tudni, hogy a Pókverzum részeképp állt volna össze a csapat, vagy hogy ezek a karakterek alapból léteztek az Insomniac univerzumában. A videóban látni, hogy portálokon keresztül közlekednek, amit a stúdió egy korábbi játékából, a Ratchet & Clank: Rift Apartból emeltek át. A rosszfiúk is többnyire a fő játékokból álltak össze (Venom, Mysterio, Doc Ock, Sandman, Venom, Vulture, Scorpion, Electro, Rhino).

A trailerben a játékokban is hallott Yuri Lowenthal ezt mondja: „New York. Nincs olyan dolog a világon, amit ne tennék meg ezért a nagy, gyönyörű almáért. Az egyik pillanatban egy szeletet majszolsz a Vinnie’s-ben, a következőben pedig egy rosszfiú börtönszökését akadályozod meg. Néha magányos farkasként is meg tudod csinálni, de sokkal jobban jársz a barátaiddal. Láttam már a Baljós Hatost… de ilyen módszeresen, ilyen kegyetlenül még soha. Nem hiszem, hogy ezúttal elég leszek, srácok. De együtt talán menni fog.”

Kár, hogy a játék már nem valósul meg, de lehet, hogy a Marvel’s Spider-Man 3-ban lesz co-op mód emiatt.

Forrás: WCCFTech, Trailer alternatív letöltési linkje

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu