Konzolon PlayStation 5-exkluzív lesz egy rendkívül közkedvelt RPG!

Ez a játék jelenleg korai hozzáférésben van, de nemsokára befejeződik az early access státusz, és eközben úton van PlayStation 5-re is; konzolon csak a Sony konzolján fogjuk viszontlátni ezt a címet.

 

A Stunlock Studios bejelentette, hogy a 2022 májusában korai hozzáférésbe lépő túlélő akció-RPG-je, a V Rising nemsokára ki is lép onnan, ugyanis május nyolcadikától átlépi az 1.0 verziószámot. A játékról korábban már közölte a csapat, hogy konzolon csak a PlayStation 5 kapja meg a V Risingot, de még mindig nem tudni, hogy mikor fog a Sony masináján felbukkanni. A svéd stúdió örülhet az early access sikernek, ugyanis 2024 februárjára, tehát 21 hónap alatt 3,9 millió eladást hozott össze a Steamen, és a fogadtatás is pozitív, ugyanis több mint 68 ezer értékeléssel nagyon pozitív (Very Positive) kategóriában van.

A V Rising játékosszáma is elég jó, ugyanis a Steam egyik leginkább játszott címe lett 2023-ban. PlayStation 5-ön talán 2024 során fog felbukkanni, de ki tudja, hogy tényleg idén megtörténik-e a konzolport. A legújabb videójában stílusos jelenetek vannak, és itt megerősítette a Stunlock Studios, hogy aki nem PC-n játszik, csak PlayStation 5-ön lesz lehetősége elérni a játékot, bár az még nem tudott, hogy időzített exkluzivitásról van szó, vagy a Sony kinyitotta a pénztárcáját, hogy végleges exkluzivitást látunk-e. (Ilyesmivel rendelkezhet a Final Fantasy VII Remake Intergrade is, hiszen az eredetileg PlayStation 4-re megjelent remake bővített verziója csak PlayStation 5-ön és PC-n van ott.)

Az 1.0 verziójú V Rising egy új helyszínt fog kapni (The Ruins of Mortium, egy, a játék végére szánt lokáció), megérkezik az utolsó fejezet, és dinamikus endgame események is lesznek. Továbbá jön egy új ellenféltípus, illetve új V Blood bossfightokra is fel lehet készülni. Teljeskörű kontrollertámogatást is kap ez a verzió, ami már a PlayStation 5-ös portra való felkészülés is lehet.

Remélhetőleg konzolon is sikere lesz.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu