Új Fallout megjelenésére számíthatunk nagyon rövid időn belül! [VIDEO]

Miközben a Fallout 5 még több évre lehet (szinte biztos, hogy a Microsoft nem fogja hanyagolni az IP-t, mert patinásan hangzó névről van szó), egy másik projektre mindenféleképpen érdemes időt szentelnie a franchise rajongóinak.

 

Nem, nem a Fallout élőszereplős sorozatára gondolunk, amin az Amazon dolgozik (az is régóta várt adaptációnak tekinthető), hanem a Fallout: Londonra. Ez a név minden bizonnyal idegen, pedig eléggé komoly projektet takar. Ez egy új játék, amit a rajongók a Fallout 4-re építettek, és az Egyesült Királyság fővárosában játszódik. Annyira nagy figyelmet keltett a projekt, hogy néhány fejlesztőt végül felvett a Bethesda, hogy náluk dolgozzanak!

„A sorozat korábbi hivatalos címeitől eltérően a Fallout: London nem Amerikában játszódik. A teljesen új helyszín meglátogatása lehetővé teszi, hogy teljesen új kultúrákat fedezzünk fel, amelyek nem homogenizálódtak amerikai társaikkal. Lehetővé teszi továbbá, hogy felfedezzük a háború előtti európai történelmet, és a nyersanyagháborúk hatását a háború előtti Nagy-Britannia osztályszerkezetű társadalmára,” írta a Fallout London fejlesztői.

A világ így eredeti lesz, és tizenöt városrészt lehet felfedezni. A történet is teljesen eredeti lesz, fegyverekből, páncélszettekből, ellenfelekből, épületekből, mellékküldetésekből, karakterekből és titkokból is van párszáz új, így rengeteg tartalommal rendelkezik a Fallout: London, ami tavaly a Starfield, a Bethesda Game Studios játéka miatt lett elhalasztva. Most viszont már megjelenési dátuma is van, ugyanis a fejlesztők közölték, hogy április 23-án fog megjelenni.

A Team Folon így egészen jó helyzetben dobhatja a játékosok elé a sok évnyi kemény munka eredményét. Egyrészt eddig nem volt lehetőség arra, hogy Európában játszódó Falloutot játszhassunk, hiszen eddig tényleg csak az Egyesült Államok területén mehettünk körbe a posztapokaliptikus jövőben, másrészt pedig a Fallout Amazon-sorozata miatt is az átlagosnál több figyelmet fog kapni a projekt, amit amúgy is megérdemelne.

Tehát a Fallout: London április 23-án fog megjelenni, és egy csésze teát érdemes előtte felhörpinteni.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu