Hordes of Hunger: éhezők szabdaló viadala [VIDEO]

A Hyperstrange játéka egy roguelite aréna-kardozás lesz, amit a Kwalee fog kiadni, de még sok dolog kérdéses vele kapcsolatban, így például az sem ismert, hogy pontosan mikor számíthatunk rá.

 

A fenevad és kiéhezett hordái előbukkantak a tengerből, és lecsupaszították a földet. Már csak Mirah áll az útjukban. A Hordes of Hunger egy roguelite arena slasher, ahol a túlélésért harcolunk a szörnyek egyre erősödő hullámai ellen. Állítsuk össze a felszerelést a fegyverek és speciális támadások széles skálájából, majd minden egyes körrel új képességeket szerezhetünk, hogy finomhangolni tudjuk a felszerelést. Teljesítsünk küldetéseket, és mentsünk meg másokat a támadásoktól, hogy nyersanyagokat szerezhessünk, és felfedjük a gonosz titokzatos eredetét.

Készítsük el a saját, egyedi felépítésű, különféle fegyverekkel és speciális támadásokkal felszerelt karakterünket, aki a fürge kardforgató vagy nehéz kalapácsot forgató személy is lehet. A várromtól a falunk elhagyatott maradványaiig harcoljunk okosan és használjuk ki a környezetet az előnyünkre a torlaszpontok, magaslatok és törhető építmények segítségével. A szörnyek könyörtelenek, de mi is azok lehetünk. Minden egyes szintlépéssel romboló és védekező képességekre teszünk szert, és így számolni kell velünk a harcok helyszínein. Csapjunk le a rajokra lángoló karddal, alkalmazzunk egy villámot, amikor földet érünk, és dacoljunk a halállal az isteni szerződésekkel.

Mirah egy apa, akit bűntudat gyötör; egy fogoly, aki ódzkodik a szabadságtól, és egy szakács, akit vér borít. Lehet, hogy ő az egyetlen, aki megmentheti az otthonát, de nincs egyedül. Teljesítsünk küldetéseket minden egyes kör során, hogy másokat is megmentsünk az inváziótól, és fedezd fel a hazáját sújtó átok valódi természetét. Éljünk túl a húsodra éhes szörnyek százai ellen. Harcoljunk több 3D-s pályán, ahol mindig egyedi küldetések és ellenségtípusok vannak. Szerezzünk és fejlesszünk több tucatnyi képességet minden egyes kör során. Testre szabhatjuk felszerelésünket különböző fegyverekkel, speciális támadásokkal és stat-növelésekkel. Tapasztaljuk meg a teljesen szinkronizált történetet, amely a körök során és azok között is előre halad.

A Hordes of Hunger PC-re (Steam) készül, megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu