A Helldivers 2 lehet a következő Fortnite?! Együttműködésről beszéltek a fejlesztők

Az Arrowhead Game Studios „érdeklődéssel, de a játék fantáziája és története iránti nagy fokú tisztelettel” tekint a Helldivers 2 crossoverekre.

 

 

A 2024-es év egyik legnagyobb slágereként több szórakoztatóipari cég is a Helldivers 2 felé fordította figyelmét. Ez általában márkák közötti együttműködések bejelentéséhez szokott vezetni. Jelen esetben sorozatok, filmek és egyéb termékek karaktereit és elemeit hozná az Arrowhead Game Studios által fejlesztett háborúba.

Ezek a helyzetek azonban csak egy feltétellel történhetnek meg: a crossovernek a lövöldözős sci-fi kontextusban van értelme.

Ahogy az Arrowhead Game Studios egyik közösségi menedzsere a hivatalos Helldivers 2 Discord szerveren (a GamesRadar+-on keresztül) nyilatkozott. „Érdeklődéssel tekintünk rájuk [az együttműködésekre], de azt is mondhatnám, hogy a játék fantáziája és a lore iránti nagy tisztelettel” – magyarázta a csapat tagja. „Néhány példa: a közelharci fegyverek hihetőek lehetnek a Helldivers 2-ben. A Star Wars fénykardok nem azok. Ha egy Helldiver talál egy maradványt, leletet vagy levelet valakitől egy másik játék/kulturális univerzumból, az hihető. Mickey egér írása egy Helldivernek nem az. És így tovább.”

„A crossovereknek értelmet kell adniuk” – folytatja a CM a Discord-üzenetében. „Nem akarunk Kingdom Hearts vagy Fortnite lenni. Ha megcsináljuk őket, azt szeretnénk, ha hozzáadnának valamit – jó hangulatot, szórakozást, emléket, de szeretnénk, ha lenne értelme és illeszkedne”. Az Arrowhead Game Studios profija itt az Epic Games battle royale-ját és a Square Enix sagáját említi, pontosan azért, mert ezek mindenféle karaktert integrálnak a világukba.

A Helldivers 2, nagyon úgy tűnik, szeretne elszakadni ettől a gyakorlattól, és a saját útját járni.

 

A Deep Rock Galactic együttműködésre hívja a Helldivers 2-t

 

Akárhogy is legyen, az már biztos, hogy az Arrowhead Game Studios számára van egy maroknyi cég, amelyik szeretne együttműködéseket létrehozni a sci-fi univerzumában. Sőt, a Deep Rock Galactic mögött álló csapat felkérte a Helldivers 2 készítőit, hogy kérjenek egy crossover-t a két világ között. Mindez akár valósággá is válhat, ha meghallgatjuk a bináris kódban írt üzenetet, ami gyorsan felkeltette a rajongók figyelmét…

Forrás: GamesRadar+

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu